ma 24.09. klo 14:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

China Championship: David Gilbert – Hossein Vafaei Ayouri | Vakuuttavasti esiintyneellä englantilaisella helppo tie seuraavalle kierrokselle

China Championshipin avauskierrokselta otetaan lapulle maukkaat kohteet vielä yhteen otteluun, kun englantilainen David Gilbert (maailmanlista 20) kohtaa iranilaisen Hossein Vafaei Ayourin (maailmanlista 47).
Gilbert on vaikeahkon viime kauden jälkeen aloittanut tämän kauden lupaavasti. Mies oli todella lähellä voittaa World Openin häviten finaalissa niukasti hallitsevalle maailmanmestarille Mark Williamsille lukemin 9-10. Gilbert on todella varma pussittaja ja rakentaa breikkiä erittäin luontevasti. Ainoa lievä heikkous Gilbertin pelissä ovat turvalyönnit, mutta mikäli vastassa ei ole Judd Trumpin tai Jack Lisowskin tasoista pitkänmatkan pussittajaa, ei Gilbert joudu kärsimään tästä lievästä puutteesta pelissään kovinkaan paljoa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vafaei Ayouri on kuin Gilbertin pienoismalli – pelin vahvuudet ja heikkoudet ovat iranilaisella täysin samat kuin englantilaisella kilpakumppanillaan. Vafaei Ayourin heikkous suhteessa Gilbertiin on puute pitkän matkan pussitusvarmuudessa sekä hieman vajavaisempi kivenliikutustaito breikissä. Iranilainen on aloittanut kuluvan kauden loistavasti voittaen kaikki kolme kauden aikana pelaamaansa ottelua.
Gilbert on lievä ennakkosuosikki otteluun, kuten odottaa sopii. Mies on huomattavasti kokeneempi pelaaja ja pelannut kuluvalla kaudella jo isoissa peleissä, joten otamme lapulle englantilaisen voittoa pienellä tasoituksella overin lisäksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ