PDC to 29.12. klo 17:10

Chisnall - Bunting

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jep jep! Tipsimme on kenties paras heittäjä ilman MM-titteliä!

Dartsin MM-kisoissa hangataan 1/16-eriä vielä torstainakin. Kaaviossa tulevat vastakkain Dave Chisnall ja Stephen Bunting, jotka molemmat selvisivät Alexandra Palacessa kaksi vuotta sitten turnauksen välieriin asti. Chisnall on rankingissa lähes kymmenen sijaa Buntingia edellä. Joka tapauksessa on selvää, että tästä parista joutuu pihalle yksi hyvä pelaaja.

Chisnall tiputti edellisellä kierroksella turnauksesta Andrew Gildingin erin 3-1. Avauserän pienen haparoinnin jälkeen Chizzy sai aktinsa kasaan kiitettävästi, ja jatkossa tikat pysyivät taulussa ja kohtuullisen hyvin vieläpä oikeilla sektoreillaan. Kausi 2022 on ollut miehelle aivan säällinen ja britti lähtee tähän matsiin suosikkina. Chisnall on tällä hetkellä yksi parhaista pelaajista, joka ei ole koskaan voittanut MM-titteliä.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

PDC Darts

@OfficialPDC
"I knew he was going to play well, so I had to be on my A game"

Hear from Dave Chisnall after his Second Round battle with Andrew Gilding...

Myös Bunting joutui omassa ottelussaan avauserän jälkeen tappiolle, mutta selvitti kolme seuraavaa erää puhtaasti, ja eteni Chisnallia vastaan 1/16-erään. Bunting ei ennen MM-turnausta ole ollut kovinkaan kuumissa liekeissä, mutta miehen avausottelu turnauksessa nostaa jonkun verran toiveita menestyksestä.

Chisnallia on tällä hetkellä pidettävä parempana kuin Buntingia, ja vaikka kertoimet eivät päätä huimaa, niin peruspeli saadaan tasoituksella aikaiseksi. Vähintään kahden erän voitto siis vaaditaan, ja mahdollisuudet tähän ovat vähintäänkin säälliset. Mr Green on vähemmän yllättäen taas nokalla tarjouksensa kanssa – sinne siis!