PDC ti 19.07. klo 00:00

Chisnall D. - Huybrechts K.

Maailman kärkinimiäkin pessyt Chisnall rökittää Huybrechtsin!

Maailman huippunimet edellisessä PC-turnauksessa pessyt Dave Chisnall näyttäisi olevan elämänsä vireessä. Maailmanlistan sijalta 15 löytyvä Chisnall on edellisissä otteluissaan rökittänyt Wrightin, Smithin ja Waden. Herran hettokäsi oli kieltämättä vireessä 11.7 pelatussa PC-turnauksessa, jossa ensimmäinen tappio tuli vasta välierissä Claytonia vastaan.

Chisnall saa tiistain puolella klo: 00:00 alkavassa ottelussa vastaansa heikosti koko vuoden pelanneen Kim Hyubrechtsin. Kim on ollut suurissa vaikeuksissa, ja tiedostaa sen itsekin PDC:lle antamansa haastattelun mukaan. “On ollut vaikeaa. Olen tottunut tiettyyn statukseen, ja nyt se on poissa”.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kim ei näytä palaavan vireeseen vielä hetkeen. Belgialaispelaaja on napannut tasaiseen tahtiin voittoja PDC:n heikoimmista pelaajista, mutta lähes aina kun vastaan asettuu huippuluokan pelaaja, mikä Chisnall ehdottomasti on, on tuloksena selkäsauna.

Chisnallin tasoitus napataan lapulle ilomielin. Herran viime aikainen vire on ollut sen verran kova, että on vaikea kuvitella belgialaisen pystyvän haastamaan Chisnallia.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa