to 30.08. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: 1. kierros | Euroopan jääkiekkokausi vihdoin käyntiin

Eurooppalainen jääkiekkokausi alkaa virallisesti torstaina CHL:n merkeissä. Viime kauden mestaruutta puolustaa JYP. JYP:n lisäksi Euroopan kentillä suomalaisista nähdään viime kauden Liigan välieräjoukkueet, eli Kärpät, Tappara, Hifk sekä TPS.
To 30.08 klo 20:30 HC 05 Banska Bystrica – JYP
Hallitseva mestari JYP aloittaa tämän kauden CHL taipaleensa Slovakian mestaria vastaan. Hallitseva mestari Banska Bystrica on pelannut jo muutaman harjoituspelin mm. itävaltalaisia joukkueita vastaaan. Mukaan mahtuu kuitenkin kohtaaminen Slovakian KHL-joukkuetta Slovan Bratislavaa vastaan. Tämän ottelun Bystrica voitti lukemin 4-3. Harjoituspelit ovat tietysti aina arvaamattomia, mutta joukkueet pelaavat kuitenkin aivan eritasoisissa sarjoissa joten tulosta voidaan pitää yllättävänä. Bratislava on toki yksi KHL:n huonoimmista joukkkueista.
JYP on kerinnyt pelaamaan elokuussa kolme ottelua. Saldona näistä peleistä on häviö HPK:lle ja voitot Kalpaa sekä Pelicansia vastaan. JYP lukeutui viime kaudella sarjan kovimpiin joukkueisiin, mutta puolivälierissä Hifk oli parempi. Tämän takia seurajohto halusi vaihtaa valmentajaa. Pääävalmentajaksi nousi aiemmin mm. JYP:n junioreja valmentanut Lauri Merikivi. Merikivi ei ole aiemmin valmentanut tällä tasolla. Valmennuksen lisäksi myös pelaajarinki on vaihtunut paljon. Viime kauden pistepörssin voittanut Anssi Suomela siirtyi Pohjois-Amerikkaan ja muutenkin JYP menetti todella kovia pisteidentekijöitä. Lähtijöiden tilalle tuli mm. Eric Perrin, joka tuo varmasti kokemusta ja pisteitä, mutta herran luistelu ei valitettavasti ole niin terävää kuin viime Jyväskylän visiitillä muutama kausi sitten. Viime ottelussa JYP kävi Lahdessa ottamasssa voiton peräti lukemin 5-8.
JYP osoitti viime ottelussa maalinteon mallia mättämällä peräti kahdeksan maalia. Toisaalta omissakin soi viidesti. JYP:n kokoonpano on heikentynyt kesän aikana ja joukkueen valmennuskin on vaihtunut viime kaudesta. Tämä näkyi ehkä selvimmin ensimmäisessä ottelussa HPK:ta vastaan. Koska kyseessä on vasta kauden ensiummäinen kunnon peli, niin joukkueiden pelaaminen ei vielä ole täydellisesti uomissaan. Myös Bystrica on osoittanut harjoituspeleissä vaarallisuutensa, sekä maalinteko taitoaan. Tämän takia lapulle otetaan molempien joukueiden kaksi maalia.
To 30.08 klo 21:30 Cardiff – EC Red Bull Salzburg
Torstaina jääkiekkoa pelataan myös Britannian Cardiffissa. Cardiff on huomattavasti tunnetumpi jalkapallosta kuin jääkiekosta, mutta pelataan siellä jääkioekkoakin. Cardiff kuuluu varmastikin CHL:n heikoimpiin joukkueisiin. Kyseessä on toki maan hallitseva mestari, mutta sarjan taso ei ole kovin häävi.
Cardiffin vastustaja tulee Itävallan Salzburgista. EC Red Bull Salzburg on maan parhaimpia joukkueita, mutta viime kaudella joukkue hävisi finaalissa, vastoin kaikkien oletusta, Italialaiselle Bolzanolle. Kyseinen sarja EBEL ei ole yhtä kovatasoinen kuin esimerkiksi kotimainen Liiga, mutta huomattavasti kovempi kuin Brittien liiga. Salzburgin talouskin on ihan hyvällä tolalla, kun taustalla häärii suuri energiajuoma jätti.
Illan peliin ennakkosuosikkia ei ole vaikea hakea. Se on vierailija Salzburg. Se on joukkueista laadukkaampi ja suurempi. Ennakkoasetelmiin nähden suorankin voiton kertoimet ovat pelattavia, mutta peleihin haetaan Salzburgia -1,5 maalin tasoituksella. Lisäksi lähdetään veikkaamaan vierasjoukkueen tekevän useamman maalin.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ