CHL su 02.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: Bolzano HC – Hifk | Kuinka pitkälle riittää Bolzanon taistelu?

CHL:ssä pyörähtää lauantaina toinen kierros käyntiin. Ensimmäisellä kierroksella jo nähtiin mielenkiintoisia tuloksia. Jatkuuko yllätysten sarja myös sunnuntaina?
Yksi suurimpia yllättäjiä perjantaina oli Kai Suikkasen luotsaama Bolzano, joka voitti ensimmäisessä pelissä SHL:n viime vuoden finalistin Djurgårdenin. Bolzano järjesti viime keväänä todella kovan tempun voittamalla EBEL-liigan mestaruuden Salzburgin nenän edestä. Vielä talvella joukkue kuuluisarjan heikompiin joukkueisiin, mutta Kai Suikkanen onnistui kääntämään joukkueen suunnan täysin. Liigana CHL ei ole oikein löytänyt tietään kaikkein sydämmiin, mutta pienempien sarjojen joukkueille CHL voi olla hyvä näyteikkuna.
Vierasjoukkue Hifk voitti niin ikään oman pelinsä Puolalaista Tychyä vastaan. Helsinkiläisten esitys oli kuitenkin kaikkea muuta kuin vakuuttava. Loppulukemat 3-5 kertoo pelistä paljon. Tychy jopa johti ottelua 3-2, mutta Hifk hoiti pelistä voiton. Joukkueiden ero oli melko suuri, joten pieni muotoinen kompurointi Puolalaisia vastaan oli yllätys. Hifk:n maalilla oman näyttöpaikkansa sai Markus Ruusu, joka ei kuitenkaan onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla. Ruusu on maalivahtina varsin kokematon, eikä hänellä ole pelikokemusta paljon edes Mestiksestä. Sununtaina maalin suulla nähtäneen Atte Engren.
Ottelun suuri suosikki on kertoimien valossa Hifk. Bolzano saa yli 4 kerrointa, mitä voidaan pitäää korkeana viime aikaisiin otteisiin verrattuna. Hifk ei ole vielä vakuuttanut pelillään, ja Bolzano saa varmasti kotiyleisöstään suuren tuen. Kertoimet povaavat Hifk:n selvää voittoa, mutta se ei ole mikään itsestään selvyys. Suikkasen Bolzano tulee peliin varmasti kovalla taisteluilmeellä. Lapulle otetaan tämän takia Bolzano +1,5. Myös molempien joukkueiden vähintään kaksi maalia kuulostaa hyvältä. Rohkeimmat pelaajat ottavat peleihin myös Bolzanon suoran voiton yli 4.5 kertoimella.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ