pe 07.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: Djurgården – Trinec | Tsekkiläisten puolustus on todella repaleinen

Perjantai ja vuorossa jälleen tuhti paketti jääkiekkoa. Ruotsissa Djurgården isännöi tsekkiläistä Trineciä. Viime kaudella molemmat olivat kasallisten liigojensa neljän parhaan joukossa, Trinec jopa finaalissa. Joukkueet kohtasivat jo viime viikolla Tsekissä, tuolloin Trinecillä ei juuri mitään saumoja ollut. Peli päättyi 1-6.
Djurgården on perinteinen ruotsalainen seura. Se on historiansa aikana voittanut Ruotsin mestaruuden peräti 16 kertaa. 2000-luvulla menestys on ollut kuitenkin heikompaa. Viimeisin mestaruus on vuodelta 2001, ja seura putosi välillä jopa Allvenskaniin.
Tällä hetkellä kuitenkin joukkueen tilanne näyttää paremmalta. Djurgården sai merkittävän paluumuuttajan, kun Jacob Josefsson palasi Djurgårdeniin. Viimeiset kahdeksan kautta Josefsson pelasi Pohkois-Amerikassa, jossa vyölle kertyi reilut 300 NHL-ottelua.
CHL-kausi on alkanut Djurgårdenilta ihan hyvin. Ensin selkeä voitto Trinecistä jonka jälkeen jatkoaikavoitto Storhamarista. Djurgården on tekemässä uutta nousua Ruotsin ja Euroopan huipulle muutaman heikomman kauden jälkeen.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vierailija Trinec oli vielä viime kaudella Extraliigan 2. Harjoitusottelutkin menivät ihan hyvin, mutta kaksi ensimmäistä CHL-ottelua ovat olleet todella heikkoja. Maaliero 3-14 kertoo kaiken oleellisen. Ensimmäisessä pelissä Djurgården voitti lukemin 1-6, ja seuraavassa pelissä Tappara haki vierasvoiton lukemin 2-8. Näiden esitysten nojalla voidaan perustellusti todeta, että joukkueen tämän hetken peli-ilme on kovin heikko.
Ottelun suosikin viitta on siis kotijoukkue Djurgårdenin yllä. Trinecin peli oli viime viikolla vielä niin pahasti vielä, että on todella vaikeaa kuvitella, että joukkue olisi saanut palaset kohdalleen näin lyhyessä ajassa. Suoran voiton kertoimissa Djurgården saa reilua 1,60 kerrointa. Sen sijaan -1,5 maalin tasoituksella kotijoukkueen kerroin on jo yli kahden, mikä kelpaa ehdottomasti lapulle. Lapulle voidaan myös ottaa ottelun maalit yhteensä yli 5,5.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ