pe 31.08. klo 20:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: Eisbären Berlin – Zug | Berliinin ylpeys aloittaa urakkansa

Berliinissä CHL-urakkansa aloittavat Eisbären Berlin ja Zug. Kotijoukkue oli viime kaudella Saksan pääsarjan finaalissa Muncheniä vastaan. Eisbären Berlin on vuosikausia ollut yksi sarjan parhaista seuroista, ja se on onnistunut houkuttelemaan kovia vahvistuksia joka kausi. Harjoitusotteluissa berliiniläiset ovat olleet kovassa vedossa. Voittoja on tullut lähes tulkoon liukuhihnalta, ja voitettujen joukkueiden joukossa on mm. KHL:n Slovan Bratislava sekä Admiral Vladidovstok.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Sveitsiläinen Zug oli viime kaudella NLA:n puolivälierissä. Zurich kuitenkin pudotti joukkueen ulos neljän parhaan joukosta. Harjoitusotteluissa Zug on pelannut lähinnä saksalsisia seuroja vastaan, ja saldona on lähinnä voittoja. Sarjana NLA on Saksan DEL-liigaa kovempi, ja Zug kuuluu sarjan keskikastiin.
Ottelussa suosikki on Eisbären Berlin. Se on Saksan parhaimpia seuroja ja kuuluu sarjassaan tälläkin kauedella ennakkosuosikkien joukkoon. Ottelusta on kuitenkin syytä odottaa tasaista vääntöä, jossa maalejakin on lupa odottaa. Molemmat ovat pelanneet hyvän harjoituskauden, mutta Berliinin vastustajat ovat olleet pykälän verran kovempia. Lapulle siis Eisbären Berlin varsin mukavalla yli kahden kertoimella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ