to 06.09. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: HIFK – Bolzano | HIFK hakee revanssia


Torstai-iltana CHL:ssä kohtaavat HIFH ja Kai Suikkasen valmentama Bolzano. Viime viikon ottelu päättyi Bolzanon 4-1 voittoon.
HIFK pelasi viime viikolla kaksi vieraspeliä. Ensin joukkue pelasi puolalaista Tychyä vastaan, ja sen jälkeen Bolzanoa vastaan. Puolassa HIFK:n peli oli alussa hakemista, ja se oli jopa 3-2 häviöllä. Lopussa HIFK teki kuitenkin tarvittavan ja voitti ottelun. Tychyä vastaan HIFK:n maalilla oli Markus Ruusu, joka ei pelannut parasta peliään. Bolzanoa vastaan HIFK:n maalilla pelasi Atte Engren.
HIFK ei vielä vakuuttanut vieraspeleissään, torstaina joukkue kuitenkin saa uuden mahdollisuuden kotiyleisön edessä. Torstai-iltana joukkueen on oltava huomattavasti kurinalaisempi puolustusuuntaan.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Suikkasen Bolzano aloitti CHL-taipaleensa vakuuttavasti kahdella voitolla. Ensin joukkue voitti hallitsevan Ruotsin mestarin Skelfteån, ja sen jälkeen vakuuttavasti juuri HIFK:n. Bolzano voitti viime kaudella yllättäen koko EBEL-liigan. CHL:n otteet näyttävät, että Bolzano haluaa menestyä myös tällä kaudella.
Kertoimien laskijoiden mukaan kotijoukkue HIFK on suuri suosikki. Sille annetaan alle 1,5 kerrointa, kun taas Bolzano saa peräti yli kuuden kertoimia. Bolzanon kerrointa ei yksinkertaisesti voi ohittaa viime aikaisten ottelujen esitysten jälkeen. HIFK varmasti pelaa kotonaan terävämmin kuin vieraissa, joten ottelusta on lupa odottaa tasaista.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ