ke 17.10. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: Junost Minsk – TPS | Hunaja ei lentele vieraissa?

Jääkiekon Mestarien liigassa käydään keskiviikkona lohkovaiheen lopun otteluita. Turun palloseura vierailee Minskissä. Uhmapelaajat tarjoaa kamppailuun mielenkiintoisimmat peli-ideat ennakkoasetelmilla höystettynä.

Nyt pelataan kunniasta!

TPS ja Minsk jäävät molemmat alkulohkoon ja CHL:n pudotuspelit sitä kautta haaveeksi. Joukkueet kohtaavat toistamiseen lyhyen ajan sisään, sillä minskiläiset vierailivat edellisviikon tiistaina Turussa. Tuolloin isäntäjoukkue TPS oli parempi 3-1 -numeroin.
Otteluun ei siis sen suurempia panoksia ole. Tämä tuo oman haasteensa, kun haetaan pelivalintoja keskiviikkoiseen Minskin isännöimään kamppailuun.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

TPS kierrättää kokoonpanoaan

Turkulaisilla ei todennäköisesti ole Valko-Venäjällä paras mahdollinen kokoonpano jalkeilla, sillä joukkue lepuuttanee kärkikalustoaan ennen perjantain Liiga-kamppailua Pelicansia vastaan. Pallokerho huilautti syömähampaitaan jo viime viikolla ja uudet pelaajat saivat mahdollisuuden.
Tehokkain TPS-pelaaja Mestarien liigassa on ollut Zach Budish – viiteen kamppailuun yhtä monta tehopistettä (3+2). Yhdysvaltalaisen ohella onnistujia ovat olleet Oula Palve sekä Simon Suoranta, joka tosin on loukkaantuneena sivussa.
Turkulaisjoukkueen maalia vartioi reilun viikon takaisessa kohtaamisessa Norjan maajoukkuevahti Henrik Haukeland, mutta on mahdollista, että tämän illan kamppailussa maalia vartioi Rasmus Tirronen.

Minskiläiset haastoivat viime viikolla, mutta eivät saaneet paikoistaan sisään

Haukeland oli huippuvireessä viime viikolla ja torjui kiekon 26 kertaa, mutta minskiläiset tuhlailivat paikkojaan niin ikään urakalla. Kun isäntäjoukkue vaihtuu, muuttaa se hieman asetelmia. Kotijoukkueen halukkuus ottaa kova päänahka ja asennoitua otteluun on melko varmasti korkeammalla kuin vierailla.
TPS:n ottelut CHL:ssa eivät ole sujuneet alkuunkaan odotusten mukaan, sillä joukkue jää alkulohkoon ja on hävinnyt sarjassa kolme viidestä kamppailustaan. Erityisesti vieraskentillä sillä on ollut hankaluuksia.
Pelivaihtoehdoista ylitse muiden nousee tuplakohde 1X, jolle saa miellyttävän kertoimen. Toisena kohdevaihtoehtona nostetaan esiin kotijoukkueen lopullinen voitto.