CHL ti 11.12. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: Kärpät – Salzburg | Isäntä ainoana suomalaisjoukkueena yhä mukana – jatkuuko matka?

Ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälierissä mukana oleva Oulun Kärpät isännöi toisessa osaottelussa kotihallissaan EC RedBull Salzburgia tiistaina. Itävaltalaiset olivat niukasti edellä edellisessä keskinäisessä ottelussa.
Kärpät pääsee takaisin kotiyleisönsä eteen jääkiekon mestarien liigan puolivälierävaiheessa. Kotiyleisön tuki onkin tarpeen, sillä oululaisjoukkue oli ajoittain pahasti vastaantulijana vierasottelussaan viikko sitten. Pohjoisen pikkupedot nousivat tosin päätöserässä 2–0 tappioasemasta tasoihin, mutta ainoastaan 23 sekuntia ennen ottelun loppua Salzburg-konkari John Hughes siirsi isännät 3–2-voittoon.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Maalin takaa-ajoasema ei ole oululaisjoukkueelle kuitenkaan mahdoton tilanne, sillä se on ollut niin vahva kaikissa kotikamppailuissaan tällä kaudella. Salzburg on myös verrattain edellisviikkoon nyt huomattavasti tutumpi joukkue. Kärpät ei ole ensimmäistä kertaa maalin takaa-ajossa CHL-ottelusarjassa tai ottelun sisällä. Vastuuvalmentaja Mikko Mannerin joukkueet on tunnettu sisukkuudestaan ja kyvystään kääntää hankalia tilanteita voitoikseen.
Avausottelunkin piti kerrointen valossa olla läpihuutojuttu oululaisjoukkueelle, mutta näin ei todellakaan käynyt. Oululaisille tarjotut kertoimet eivät miellytä. Tasoituksillakin saa täysin mitättömiä kertoimia isännille, mutta vieraiden tasoitusmahdollisuuksiin on tarjolla mielenkiintoisia vaihtoehtoja.
Salzburg oli pelillisesti mukana edellisessä Kärpät-kohtaamisessa varsin mainiosti ja Kärpillä on ollut vauhdikkaita keskieurooppalaisia vastaan vaikeuksia aiemminkin mestarien liiga -jäillä.
Neljännesvälieräsarjassa oululaiset kohtasivat verrattain Salzburgia hieman laadukkaamman Zürich Lionsin. Kotiottelussaankaan Kärpät ei ollut täysin isäntänä, vaan ainoastaan kolmannessa erässä se oli kuskin paikalla. Kaksi ensimmäistä erää ja erityisesti ensimmäinen periodi menivät pelillisesti vieraiden nimiin.
Ensimmäisenä pelivalintana tartutaan korkeaan maalimäärään, jollaiseen olisi ilman molempien joukkueiden veräjänvartijoiden huippupelastuksia ollut mahdollisuus myös viikko sitten. Toisessa pelivalinnassa annetaan tasoitusta vieraille.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ