ti 09.10. klo 20:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: Lugano – JYP | Varmistaako JYP jatkopaikkansa?

CHL jatkuu tiistaina, kun Lohko H:n ottelussa kohtaavat Lugano ja JYP. JYP on kerännyt neljästä ottelusta kuusi pistettä, kun Luganolla on kasassa kolme pistettä. Ottelussa on panosta, sillä Luganon on saatava ottelusta vähintään kaksi pistettä säilyttääkseen mahdollisuutensa jatkoon pääsystä. Joukkueet kohtaavat uudelleen Jyväskylässä viimeisellä ottelukierroksella.
Kotijoukkue Lugano on avannut Sveitsin liigan melko vaisusti. Lugano on sijalla 9, kasattuaan yhdeksän pistettä seitsemästä ottelusta. Joukkueessa on maalilla kovia pelimiehiä – MM-kisoissa useana vuonna vakuuttanut latvialainen Elvis Merzlikins, kokenut kanadalainen Maxim Lapierre, Jani Lajunen sekä viime vuonna Sveitsin kanssa hopeaa voittanut Gregory Hoffman, unohtamatta taiturimaista ruotsalaishyökkääjää Linus Klasenia.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

JYP on avannut kautensa Liigassa vaisusti – 13 pistettä kymmenestä ottelusta ei ole häävi tulos jyväskyläläisille. CHL:n hallitseva mestari on melko hyvissä asetelmissa lohkossaan jatkoon edetäkseen. Varmistaakseen jatkopaikan joukkueen tulee saada kahdesta pelistä Luganoa vastaan kolme pistettä.
JYPin viisikkopelaaminen on ollut huonoa ja karut plus/miinus-lukemat puhuvat puolestaan – Mikko Kalteva -9, Jarkko Immonen -6, Anttoni Honka -5, Ossi Louhivaara -5. Ainoastaan kahdella pelaajalla lukema on positiivinen. Erikoistilannepelaaminen Jypillä on sen sijaan todella hyvää. Alivoima toimii yli 81% varmuudella ja ylivoima on kotimaisen Liigan toiseksi parasta 28.95% tehokkuudella.
JYPillä on pieniä maalivahtihaasteita, kun kumpikaan molareista ei ole esiintynyt alkukaudella edukseen. Eetu Laurikainen on torjunut kiekoista 89.21%, päästettyjen maalien keskiarvolla 2,88 ja Joona Voutilainen on saanut kiekoista kiinni 88,41% päätettyjen maalien keskiarvon ollessa 3,25.
Otteluun annettavat kertoimet asettavat JYPin pieneksi ennakkosuosikiksi. Molempien joukkueiden motivaatio on varmasti kunnossa. Lugano pelaa tänään kuitenkin selkä seinä vastaan ollessaan pakkovoiton edessä, mistä saa taatusti lisäbuustia. Kertoimet Luganon kotivoitolle ovat houkuttelevia, ja Luganon voittoa pelataan tänään suorana ja moneylinenä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ