pe 31.08. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: Malmö – TPS | Tasaista vääntöä odotettavissa

Perjantaina CHL:n taipaleen aloittavat suomalaisista joukkueista TPS, Tappara, Hifk sekä Kärpät. Nelikosta ylivoimaisesti kovimpaan testiin joutuu Tepsi, joka kohtaa ruotsalaisen Malmön.
Kotijoukkue Malmö oli viime vuonna TPS:n tapaan liigansa välierissä. Växjö kuitenkin vei parin puhtaasti 4-0. Malmö on pelannut ainoastaan kaksi harjoituspeliä. Vastassa ovat olleet Pantern ja Linköping. Saldona näistä voitto ja tappio. Malmö on joukkueena todella nuori. Joukkueen keski-ikä on alle 26-vuotta, eikä joukkueessa ole montaa yli 30-vuotiasta pelaajaa. Malmö on todella perinteikäs seura, mutta mitalleilla se ei ole ollut sitten vuoden 1994. Kahtena edellisenä kautena joukkue on hävinnyt semi-finaaleissa.
Vierailija TPS oli viime kaudella Liigan neljäs. Kyseessä oli pitkästä aikaa ensimmäinen kausi, kun Turkulaiset olivat välierissä. Useamman kauden korpivaelluksen jälkeen joukkue on näyttänyt ottavan paikkansa Liigan terävimmässä kärjessä. Tälle kaudelle TPS sai todella kovan vahvistuksen, kun joukkueen oma kasvatti Lauri Korpikoski palasi tepsiin peräti kahdeksan vuoden sopimuksella. Sopimus toki sisältää KHL- ja NHL-option. Korpikoski valittiin aiemmin tällä viikolla joukkueen kapteeniksi. Mielenkiintoinen seurattava on joukkueessa on myös Kaapo Kakko, josta odotetaan seuraavaa suomalaista kärkivarausta.
Ottelusta voidaan odottaa tasaista, mitä puoltaa myös kertoimetkin. Malmö on vain niukasti ottelun suosikki. Tepsillä on huomattavasti enemmän harjoitusotteluja takanaan. Viime otteluissa on tullut selvät tappiot Tapparalle, sekä Växjölle. Tapparaa vastaan TPS oli selkeällä kakkosmiehistöllä liikkeellä. Molemmissa joukkueissa on taitoa tehdä maaleja, joten niitä voidaan odottaa molempiin päätyihin. Varsinkin kun kummankaan peli ei ole varmastikaan loppuun asti hioutunutta.
Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ