ke 17.10. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

CHL: Mountfield HK – Kärpät | Tuoreen keskinäisen kohtaamisen anti tarjoaa pohjan laadukkaille pelivalinnoille!

Jääkiekon Mestarien liigan lohkovaihe saatetaan päätökseen keskiviikkona, kun suomalaisjoukkue Oulun Kärpät vierailee Mountfieldissa. Joukkueet kohtaavat toistamiseen reilun viikon sisään – Kärpät oli etevämpi kotonaan viime viikon tiistaina vaiherikkaassa ja tuloksen valossa tasaisessa ottelussa, jonka loppunumeroiksi syntyivät 3-2.

Keskinäinen kohtaaminen viime viikolla olisi voinut ajautua maalikarkeloiksi

Joukkueet kohtasivat viime viikolla Oulussa. Suurin muuttunut tekijä otteluun lähdettäessä on vähäisenkin panoksen puuttuminen ja toiseksi merkittävin on puolestaan isäntäjoukkueen vaihtuminen.
Joukkueet sopivat äärimmäisen hyvin vastakkain. Edellinen ottelu oli yleisöönmenevää kiekkoa, jossa mentiin päästä päähän – erityisen vauhdikas oli ottelun toinen erä. Ainoastaan kakkosjaksolle ajoittuivat ottelun kaikki viisi osumaa. Maalipaikkoja luotiin runsaat määrät, mutta niitä myös tuhlailtiin miehissä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Kokoonpanoihin odotettavissa muutoksia

Keskiviikon vierailijan maalilla Veini Vehviläinen pelasi edelliskohtaamisessa erinomaisesti, kuten myös virkaveljensä Jaroslav Pavelka toisessa päädyssä. On odotettavaa, että ainakin vierailijan maalivahti vaihtuu ja Vehviläisen availlessa luukkua torjuntavastuun ottanee Jussi Rynnäs. Porilaisvahti on pelannut Liigassa vaikeissa peleissä, joissa ei ole paljoa tehtävää ollut. Kauttaaltaan Rynnäksen alkukausi on kuitenkin ollut kelvollinen, mutta nuori huippuvahti Vehviläinen on kantanut päätorjuntavastuun kärppäpuolustuksen viimeisenä lukkona.
Kärpiltä tullaan mahdollisesti näkemään ottelussa myös kokoonpanorotaatiota ja totutusta poikkeavia kokeilunomaisia ketjuvaihdoksia, mutta kaikki pelikuntoiset pelaajat ovat lähteneet mukaan vierasreissuun. Joukkueen sentterikalusto on sykähdyttänyt pisteiden valossa ja erityisesti CHL:ssa on kulkenut ruotsalaissentteri Nicklas Lasu ja Los Angelesin viime kesän NHL-varaus Rasmus Kupari ovat erottuneet edukseen Mestarien liigassa.

Tuore keskinäinen kohtaaminen mahdollistaa laadukkaat pelivalinnat

Oululaiset ovat lohkovoittonsa sekä paikkansa pudotuspeleihin varmistaneet ja Mountfield puolestaan jää rannalle jatkopeleistä. Edellinen kahina joukkueiden välillä oli aika ajoin laadukasta, mutta ennen kaikkea äärimmäisen vauhdikasta peliä.
Välillä pelaamisessa näytti olevan reippaasti enemmän vauhtia kuin järkeä – molemminpuolisesti. Ottelussa oli läpi illan maalikarkeloiden riski, joka kuitenkin kariutui vieraiden ponnettoman viimeisen erän ja vastaavasti Kärppien erinomaisen johtoasemassa pelaamisen myötä.
Tämän viikon kamppailuun lähdettäessä edellisen keskinäisen kohtaamisen tuoreus antaa avaimia peli-ideoihin. Kohteet muodostuvat maalimääristä, jotka ovat tässä panoksettomassa ottelussa ehdottomasti miellyttävimpiä pelivaihtoehtoja. Ottelusta tulee vauhdikas ja paineettomassa tilassa pelaaminen on rennompaa.