la 07.09. klo 18:00

SC Bern -  Kärpät

Kärpille tarjotaan kovaa lopullisen voiton kerrointa Berniä vastaan!

Bern ja Kärpät kohtaavat toistamiseen viikon sisällä, kun oululaisryhmä vuorostaan vierailee Sveitsissä. Kärpät johtaa kivikovaa lohkoaan CHL:ssä, vaikka se edellisessä taistossaan sveitsiläisiä vastaan taipuikin.

Bern ja Kärpät ovat pelanneet jo kolme CHL-ottelua. Suomalaisjoukkue on napannut jo kaksi kolmen pisteen voittoa, kun se on kaatanut kahdesti Grenoblen selkeällä materiaaliedulla. Berniä vastaan Kärpät puolestaan kärsi tappion viikko sitten, kun Kärpät-legenda Kari Jalonen haki valmentajana joukkoineen pisteet Raksilasta 2–3-numeroin jatkoajalla.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli melko tasainen, mutta kuitenkin jakautui selkeisiin hallintajaksoihin. Kärpät oli selkeästi kuskin paikalla avauserässä, jonka jälkeen vierasjoukkue Bern määräsi ottelussa tahdin. Pikkupedoilla oli aina omasta päästä hyökkäysalueelle saakka perusteellisia ongelmia kahdessa viimeisessä erässä ja oululaisten kannalta oli onni, että edes yksi piste tarttui mukaan.

Bern on avannut Kärppien tavoin CHL-kautensa melko kaksijakoisesti. Avausottelussaan se kohtasi vieraskaukalossa Skellefteån ja kärsi tappion jatkoajalla 3–2-lukemin. Toinen ottelu oli jo mainittu kamppailu Kärppien vieraana, mutta kolmannessa taistossa oli koti–Bernissä vastassa toistamiseen kivikova ruotsalaisjoukkue. Ottelu oli todella paljon avoimempi kuin avauskamppailu ja maaleja nähtiin molemmissa päädyissä. Tälläkin kertaa Skellefteå oli kuitankin jatkoajalla vahvempi, nyt numeroin 4–5.

Kärpät sopii Bernin vastustajaksi harjoittamansa luomukiekkoilun ansiosta varsin mainiosti. Sveitsiläisjoukkueet pitävät tyypillisesti nopeasta ja repivästä suorasta hyökkäyspelaamisesta, eikä esimerkiksi Sveitsin liigassa paljoa viivelähtöjä nähdä. Kärpät pelaa niin ikään varsin suoraviivaisesti Mikko Mannerin pelillisten lainalaisuuksien mukaan.

Paperilla joukkueet ovat melko tasaiset. Näyttöjä tällä kaudella on molemmilta todella vähän, eikä merkittäviä loukkaantumisia tiettävästi ole kummallakaan joukkueista. Kärppien kerroin on nostettu melko kattoon, jos mietitään edellistä esitystä Ranskassa ja viimeisintä Bern-kohtaamista.

Oululaisjoukkueen kertoimissa arvot ovat kohdillaan ja pelivalintojen hakeminen vierasvoiton kautta vaikuttaa järkevältä ratkaisulta. Kun Bern kävi Raksilassa ryöstöretkellä niukasti, janoaa Kärpät takuulla revanssia. Nostetaan otteluun ainoastaan yksi pelivalinta, joka on tällä kertaa puolen Suomen joukkueen lopullinen voitto.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>