CHL su 02.09. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: Storhamar – Djurgården | Venyykö Storhamar toiseen yllätykseen?

Norjan hallitseva mestari Storhamar kohtaa sunnuntaina SHL:n viime kauden semifinalisti. Storhamar voitti jo Liigan viime kauden finalistin Tapparan. Djurgården puolestaan voitti avausottelussaan Tsekin Trinecin.
Storhamar on menestynyt seura Norjassa. Viime kaudella se oli ylivoimaisesti kevään vakuuttavin joukkue Norjassa. Norjan liiga ei ole tasoltaan niin kova kuin SHL tai Liiga, mutta Storhamar näytti jo Tapparaa vastaan ettei se ole helppo joukkue voittaa. Joukkueen valovoimaisin pelaaja on kokenut Patrik Thoersen. Tapparaa vastaan Storhamar oli pelillisesti hieman jäljessä, mutta onnistui viemään ottelun rankkareille hyvällä viimeistelyllä.
Djurgården voitti avauspelissä Trineciä vastaan yliovoimainen voittamalla kotijoukkueen 6-1. Viime kaudella SHL:n välierissä ollut Djurgården vahvistui täksi Jacob Josefsonilla, joka vielä viime kaudella pelasi NHL-joukkue Buffalo Sabresissa. Yhteensä miehelle kertyi otteluja NHL:n puolella otteluja 315 kahdeksan kauden aikana. Viime ottelussa Josefson teki tehot 2+1.
Suosikki ottelussa on kertoimienkin puolesta Djurgården, ja ensimmäisen ottelun perusteella Djurgårdenin peli näyttää sujuvan. Tämän takia on perusteltua ottaa peleihin Djurgården tasoituksella. Trineciä vastaan Djurgården lisäksi teki peräti kuusi maalia, joten otetaan lisäksi Djurgården yli 3,5 maalia.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ