pe 31.08. klo 20:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: Storhamar -Tappara | Tappara selkeä suosikki Norjan mestaria vastaan

Hallitseva Norjan mestari Storhamar saa vierailijakseen Tampereen Tapparan. Storhamar on erittäin perinteikäs seura Norjassa. Pääsarjan se on voittanut kuudesti. Norjan kiekkoliiga ei ole missään nimessä yhtä kovatasoinen kuin Ruotsin SHL tai Suomen Liiga. Valtaosa sarjan pelaajista tulee Norjasta ja Ruotsista. Storhamarin nimekkäin pelaaja on Patrik Thoersen, joka on tehnyt mittavan uran ulkomailla. Mukaan mahtuu muutama kausi NHL:ssä sekä pietarilaisessa SKA:ssa.
Vierailija Tappara oli viime kaudella aina Liigan finaaleissa saakka, mutta Oulun Kärpät oli lopulta parempi. Viime kaudesta joukkue on heikentynyt jonkin verran. Lähtijöiden joukossa oli mm. Dominik Hrachovina, Jukka Peltola, Henrik Haapala, Niko Mikkola sekä Mikko Lehtonen. Tilalle jooukkueeseen ovat tulleet mm. Antti Erkinjuntti sekä Tuukka Mäntylä ja kokenut Niklas Bäckström. Harjoitusotteluissa on tullut voitto TPS:lle sekä häviö Växjölle.
Perjantain otteluun suosikkina lähtee vierailija Tappara. Sen peli on jo nyt hyvällä mallilla, ja se on joukkueista paljon laadukkaampi. Storhamarilla tulee olemaan täysi työ pitää Tamperelaiset pois vaarallisilta paikoilta. Lapulle lähteekin Tappara tasoituksella, koska suoran voiton kertoimet eivät ole tarpeeksi pelattavia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ