to 06.09. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: TPS – EHC Munchen | Jatkuuko TPS:n konttaaminen?

CHL-kauden pelit jatkuvat Gatorade Centerissä Turussa ja vastaan TPS:lle asettuu Saksan liigan hallitseva mestari EHC Munchen. Viimeisin ottelu Munchenia vastaan vieraissa päättyi TPS:n 5-1 tappioon, osittain TPS:n aivan käsittämättömän huonon alivoiman johdosta ja kotijoukkue rankaisi ylivoimalla viisi kertaa. Samanlaista alivoimapelaamista nähtiin myös vierasottelussa Malmö:ta vastaan, jolloin kiekko kaivettiin kolme kertaa TPS:n maalista.
Munchenin joukkue ei todellakaan ole niin huono kuin kertoimet antavat olettaa. Kolme kertaa Saksan liigamestaruuden putkeen voittanut joukkue on saanut tälle vuodelle hyviä pohjoisamerikkalaisia vahvistuksia: NHL-konkarit Matt Stajan ja John Mitchell, sekä AHL:n puolelta Andrew Bodnarchuk ja DEL-liigassa jo muutamia kausia pelanneet Justin Shugg, Trevor Parkes ja Mark Voakes.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

TPS:n CHL-kausi on lähtenyt erittäin huonosti käyntiin. Kahdessa ottelussa kiekko on ollut omassa maalissa kolmetoista kertaa. TPS:n maalivahti kaksikkona on Henrik Haukeland ja Rasmus Tirronen. Haukerland, joka siirtyi tälle kaudelle TPS:ään Allsvenka joukkueesta Timrå Ak:sta. Tirronen puolestaan toimi viimekaudella TPS:n kakkosmaalivahtina. Kumpikaan ei ole löytänyt vielä yhteistä säveltä joukkueen puolustuksen kanssa, joka näkyy huonona puolustuspelinä varsinkin alivoimalla.
Munchenin ylivoimatehokkuus on CHL otteluissa 27% ja vastaavasti TPS:n alivoimatehokkuus on vain 50%, joten erikoistilanteissa Munchenilla on mahdollisuus ratkaista ottelu. Tasaviisikoilla pelaamalla TPS:llä on mahdollisuus kotivoittoon, mutta joka tapauksessa tasainen ottelu on illalla tulossa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ