la 08.09. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: TPS – Malmö | Turussa nähdään maaleja

Tänään CHL:ssä kohtaavat TPS ja Malmö. Edellinen kohtaaminen Malmössä meni ruotsalaisille lukemin 8-4. Malmö oli varsinkin ottelun toisessa erässä tehokas. Kahden erän jälkeen peli oli jo tilanteessa 5-1.
Kotijoukkue TPS lähtee siis hakemaan revanssia tämän illan kamppailussa. Tepsin vieraskiertue meni pahasti penkin alle, kun tilille tuli kaksi todella selkeää häviötä. Ensin Malmölle ja sen jälkeen Munchenille. Aiemmin tällä viikolla TPS onnistui kuitenkin kaatamaan Munchenin Turussa lukemin 5-3. Tämä voitto antaa varmasti lisää itseluottamusta heikommin menneiden pelien jälkeen.
TPS saa tänään todellisen vahvistuksen puolustukseensa, kun Topi Jaakola pelaa ensimmäisen ottelun mustavalkoisissa. Jaakola tuo valtavan määrän kokemusta joukkueeseen, ja jämäkkyyttä puolustuspelaamiseen. Miehen vyöllä on useampi Suomen mestaruus Kärpistä ja Maailmanmestaruus vuodelta 2011. Jaakolan viimeisimmästä pelistä on kuitenkin vierähtänyt tovi, joten alku voi olla vielä vähän tahmeaa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vierasjoukkue Malmö koki yllättävän tappion vieraissa valko-venäläiselle Yunost Minskille. Kotijoukkue voitti ottelun peräti 6-2. Malmön peliä tosin sotki valtava määrä jäähyjä. Valko-venäläiset tuomarit vihelsivät vierailijoille peräti 22 minuuttia jäähyminuutteja. Kotijoukkue sai minuutteja puolestaan 16. Muuten Malmö on pelannut harjoituskaudella ja CHL:ssä varsin mallikkaasti.
Illan kamppailuun suosikkina kertoimien mukaan lähtee kotijoukkue TPS. TPS saa 2,00 kerrointa, kun taas Malmön kerroin on parhaimmillaan 3,00. Kotijoukkue TPS ei kuitenkaan ole pelannut kovin vakuuttavasti, vaikka viimeksi peli päättyikin TPS:n eduksi Muncheniä vastaan. TPS oli edellisessäkin pelissä ajoittain suurissa vaikeuksissa, ja Munchen hallitsi peliä.
Molempien joukkueiden viimeisimmissä peleissä on isketty maaleja melko paljon. Tämän illan otteluun voidaankin poimia yli 5,5 maalia yli kahden kertoimella. Myös Malmö kelpaa lapulle. Malmö on ollut joukkueista selkeästi vakuuttavampi viime peleissä. Tps:ltä lisäksi puuttuu tänään Lauri Korpikoski ja Simon Suonranta. Suonranta on peleistä pois vielä pitkän tovin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ