CHL ti 09.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CHL: TPS – Junost Minsk | Turussa laitetaan pisteitä jakoon

CHL-kiekko jatkuu Turussa, kun Junost Minsk saapuu TPS:n vieraaksi. Kotijoukkue TPS on pelannut hienon alkukauden Liigassa, ja pitää hallussaan sarjan kakkospaikkaa. Ennen Liiga-kauden alkua CHL:ssä pelattiin kuitenkin alkulohkovaiheesta suurin osa. Näissä peleissä turkulaisten otteet olivat sen verran heikkoja, että kahdessa jäljellä olevassa lohkokamppailussa ei ole enää panosta. TPS putoaa varmasti lohkovaiheen jälkeen.
Liigassa TPS:n erikoistilannepelaaminen on ollut koko sarjan eliittiä. Ylivoimalla verkot ovat heiluneet 25 prosentin varmuudella alivoimaprosentinkin ollessa yli 90. Erityisesti Ilari Filppula, Oula Palve, Kaapo Kakko ja Santeri Lukka ovat esiintyneet edukseen.
Maalilla vastuun ovat jakaneet Henrik Haukeland ja Rasmus Tirronen. Ennen kauden alkua maalivahtilanne näytti vielä huonolta, mutta viime otteluissa molemmat ovat pelanneet hyvin.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Vierailija Junost Minsk lähtee otteluun niin ikään ilman panosta. CHL:n avausotteluista Minsk keräsi TPS:n tavoin ainoastaan kolme pistettä. Valko-Venällä vauhti sen sijaan on ollut hurjaa. 11 ottelun jälkeen kasassa on yhtä monta voittoa. Ennen suurempia ylistyssanoja on kuitenkin todettava, että sikäläisessä sarjassa tasoerot ovat järkyttävät. Sarjassa on monen kerroksen väkeä ja kärkijoukkueet erottuvat muista selkeällä erolla. Minskin maaliero alkukauden peleissä on 53-13.
Tiistai-illan ottelussa ainoana panoksena on kunnia, sillä kumpikaan joukkue ei voi enää lohkovaiheesta selviytyä jatkoon. Vaikka kukaan ei lähde kaukaloon tahallaan häviämään, viimeinen lataus ottelusta silti luultavimmin puuttuu. Tässä tilanteessa olisi helppo kuvitella, että ennakkoon heikompi Minsk haluaisi enemmän voittoa ottelusta. Valkovenäläisille toinen voitto alkulohkosta olisi hieno suoritus.
Ottelusta voi odottaa maalirikasta, joten yli 5,5 maalia vaikuttaisi hyvältä kohteelta. Kamppailussa saatetaan nähdä lepuutuksia ja uusia kokeiluja, jotka voivat aiheuttaa jopa yllättäviä tilanteita.
Toinen kohde on suurempi riski, mutta kokeilun arvoinen. Kertoimissa TPS on asetettu suureksi suosikiksi, mikä on toki perusteltua. Tiistai-illan peli on kuitenkin ainoastaan yksi ottelu, jossa panosta saa hakea – Minskillä on täten paikka yllättää. Lisäksi vierailija on kerännyt itseluottamusta voitettuaan jo Malmön CHL:ssä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ