ATP ke 15.08. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Cincinnati ATP: Kei Nishikori-Stan Wawrinka | Tasokas kamppailu luvassa

Cincinnatin ATP turnauksessa ollaan edetty toiselle kierrokselle ja keskiviikon otteluissa on jälleen mielenkiintoisia kamppailuja. Yksi jännittävimmistä otteluista on japanilaisen Kei Nishikorin (ATP 23) ja sveitsiläisen Stan Wawrinkan (ATP 151) kohtaaminen.
Nishikori voitti ensimmäisellä kierroksella vaisusti esiintyneen Andrey Rublevin suoraan kahdessa erässä. Nishikorin ykkössyöttö ei toiminut ensinkään (vain 54%) mutta palautuspeli oli riittävää venäläisen voittamiseen. Nishikorin suurin ongelma viime otteluissa on ollut nimenomaan ykkössyöttö palautuspelin ollessa vastaavasti todella hyvää.
Loukkaantumisistaan toipuva Wawrinka on peli peliltä parantanut otteitaan lähiviikkoina ja Cincinnatissa ensimmäisellä kierroksella Wawrinka osoitti olevansa edelleen maailmanluokan pelaaja voittamalla Diego Schwarzmanin tiukan kamppailun jälkeen erin 2-1. Suurin parannus ”Wawin” pelissä on ollut palautuspeli, mikä takkusi vielä muutamia viikkoja sitten todella pahasti. Myös sveitsiläisen syöttö on alkanut kulkea ottelu ottelulta paremmin mistä kertoo muun muassa kuusi läpisyöttöä ottelussa Schwarzmania vastaan.
Nishikori on odotetusti ennakkosuosikki ottelun voittajaksi, mutta Wawrinkan parantunut syöttöpeli ja hyvät palautukset voivat pitää sveitsiläistä kamppailussa mukana todella pitkään. Lapulle otetaan pelitasoitusta Wawrinkalle sekä korkeaa pelimäärää.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ