to 16.08. klo 22:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Cincinnati ATP: Kevin Anderson-David Goffin | Hyvä syöttäjä kohtaa loistavan palauttajan

Cincinnatin ATP turnauksen neljännesvälierissä on tarjolla huikea kamppailu kun etelä-afrikkalainen Kevin Anderson kohtaa belgialaisen David Goffinin.
Anderson voitti turnauksen avausottelussaan Jeremy Chardyn suoraan kahdessa erässä 7-6, 6-2 ja eteni täten suoraan neljännesvälieriin päästyään vapaataipaleella ensimmäiseltä kierrokselta. Anderson on erinomainen syöttäjä, mutta palautuspeli miehellä on todella paljon päivästä kiinni. Anderson pelaa varsin hyvää kautta ja onkin kauden aikana onnistunut voittamaan jopa lajilegenda Roger Federerin sekä useita muita nimekkäitä pelaajia.
Goffinin vaikea kausi on ollut Cincinnatissa kuin muisto miehen pelattua vuoden ehdottomasti parasta tennistä. Ensimmäisellä kierroksella vakuuttavasti viime kuukaudet esiintynyt Stefanos Tsitsipas lähti laulukuoroon belgialaisen käsittelyssä suoraan kahdessa erässä, ja eilen oli Benoit Pairen vuoro poistua häviäjänä kentältä Goffinin vakuuttavan esityksen jälkeen. Goffin on yksi maailman parhaista palauttajista ja on vakuuttanut kaikki siitä turnauksen kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Myös Goffinin syöttö on kulkenut alkukautta huomattavasti paremmin. Ehkäpä suurin vahvuus Goffinin pelissä on kuitenkin hyvät hermot, Goffin on syöttövuorollaan antanut turnauksessa 20 murtopalloa, mutta hävinnyt vain neljä syöttövuoroa.
Goffin, joka on yksi parhaita kovien syöttöjen vastaanottajista, on ihme kyllä kertoimien valossa altavastaaja otteluun, joten pelivalinnat eivät tuota vaikeuksia. Lapulle otetaan Goffinin voittoa pelitasoituksella sekä suoraa voittoa maltillisemmalla panostuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ