su 19.08. klo 23:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Cincinnati ATP: Novak Djokovic – Roger Federer | Legendat vastakkain finaalissa

Cincinnatin ATP turnauksen finaali tarjoaa varsinaisen herkkupalan kaikille tenniksen ystäville sekä myöskin loistavaa pelattavaa vedonlyöjille kun serbialainen Novak Djokovic kohtaa sveitsiläisen Roger Federerin.
Djokovic on joutunut taistelemaan tiensä finaaliin ottelu ottelulta aina kolmen erän kautta lukuunottamatta avauskierrosta. Djokovicin otteet eivät ole olleet lähellekään yhtä vakuuttavia kuin Wimbledonissa, missä mies voitti komeasti uransa kolmannentoista Grand Slam tittelin, mutta hyvä syöttöpeli, sekä hermojenhallinta pitkissä palloralleissa ovat pitäneet serbin mukana turnauksessa. Eikä Djokovicin vastuksia matkalla finaaliin sovi vähätellä, ATP listan top 10 pelaajia mahtui serbin tielle matkalla finaaliin peräti kaksi, Grigor Dimitrov sekä Marin Cilic. Kovalla alustalla, missä myös Cincinnatin turnaus pelataan, on Djokovicin loistava syöttö selvä etu pelaajaa kuin pelaajaa vastaan.
Federerin tie finaaliin on ollut todella helppo, eikä mies ole hävinnyt kuin yhden erän turnauksen aikana, senkin maanmiehelleen Stan Wawrinkalle. Ainoastaan välierissä sveitsiläinen joutui taistelemaan paikastaan finaalissa tosissaan, kun loistavassa vireessä oleva David Goffin vei ensimmäisen erän aina katkaisupeliin asti. Federerin voitettua ensimmäisen erän, selkävaivoista kärsinyt Goffin luovutti ollakseen paremmassa kunnossa vuoden viimeistä Grand Slam turnausta, US Openia varten. Federer ei ole menneiden vuosien kunnossa, suurin ongelma miehen pelissä on syöttöjen palautus. Federer puolestaan itse syöttää tällä hetkellä loistavasti, mikä on kovalla alustalla selkeä etu heikompia palauttajia vastaan.
Ottelusta on lupa odottaa erittäin tiukkaa. Molemmat pelaajat ovat tällä hetkellä hyvässä syöttökunnossa, mutta Federerin palautuspelin ollessa hieman ruosteessa, on lievä etu otteluun annettava serbialaiselle. Lapulle otetaan odotusarvoon pohjautuen pelioveria sekä Djokovicin voitto.