ti 14.08. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Cincinnati ATP: Stefanos Tsitsipas-David Goffin | Lepoedulla merkitystä?

Pohjois-Amerikan tennisturnaukset saavat jatkoa tällä viikolla kun vuorossa on kovakentällä pelattava Cincinnatin ATP-turnaus. Avauskierroksella on huikea kattaus laadukkaita otteluita ja yksi erittäin mielenkiintoinen otetaan suurennuslasin alle kun kreikkalainen Stefanos Tsitsipas (ATP 15) ottaa mittaa belgialaisesta David Goffinista (ATP 11)
Tsitsipas on yllättänyt kaikki huikeilla otteillaan viime otteluissa. Viime viikolla pelatussa Toronton ATP turnauksessa niin tuore Wimbledon voittaja, Novak Djokovic, kuin myös kauden yksi suurimmista onnistujista, Alexander Zverev joutuivat nöyrtymään kreikkalaisen käsittelyssä. Tsitsipas on erinomainen syöttäjä ja palautuspeli on pääasiallisesti loistavaa. Ajoittain suurin ongelma miehen pelissä on ensimmäisen erän nukahdukset ja useiden syöttövuorojen häviöt heti otteluiden alussa. Mielenkiintoisen ottelusta belgialaista vastaan tekee se, että Tsitsipaksella on ainoastaan kahden vuorokauden lepo alla edellisen turnauksen jäljiltä. Kreikkalainen pelasi fyysisesti todella rankan finaalin Torontossa sunnuntaina lajilegenda Rafael Nadalia vastaan.
Goffinin kausi on silmävammasta johtuen ollut vaikea. Erinomaisena palauttajana tunnettu belgialainen on toki väläytellyt taidoillaan useissa otteluissa, mutta useita ”ohipelejä” on nähty läpi kauden. Goffin on myös hyvä syöttäjä, eikä belgialaista voi laskea ulos mistään turnauksesta. Goffin on edelleen maailman parhaita palloralleissa, ja silmävamman parantuessa on odotettavissa että belgialainen tulee voittamaan vielä suuria turnauksia tulevina kausina.
Goffin lähtee ennakkosuosikkina otteluun, mikä tuntuu lepoetu huomioonottaen järkevältä, mutta ottelu ei tule olemaan nopeasti ohi kummankaan eduksi. Tsitsipas voi jaksaa ensimmäisen erän hyvin, mutta lepoedun merkitys näkynee yhä enemmän ottelun edetessä. Lapulle lähtee overit niin pelien kuin erienkin muodossa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ