F Liiga ma 02.10. klo 18:30

Classic - Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vierailla iso lovi puolustuksessa – Vuosikymmenen dynastialle tarjolla hulppeaa kerrointa!

Lokakuun toinen päivä on Tampereella ruksittu punakynällä kalenteriin. Oilers tarjoili viime keväänä “Familylle” shokkihoitoa puolivälierissä ja kalavelkoja päästään nyt makselemaan takaisin. Vieraiden pakisto luutii edelleen suurimmaksi osaksi lasaretin puolella, eikä näillä poissaoloilla vuosikymmenen dynastiaa kaadeta.

*Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet ilmaisvetoon!

Classicille viime kauden nopea kauden päätös oli pettymys mutta pitkä huili teki mansen tähtiloistolle pelkästään hyvää. Teholinko Sami Johansson loikkasi Sveitsiin ja enemmän tai vähemmän rikki ollut Mikko Leikkanen päätti komean uransa. Menetykset ovat isoja ja ennen kaikkea nimekkäitä, muttei suurseura siirtomarkkinoilla näppejään jäänyt nuolemaan. Tsekki-pakki Adam Hemerka on täysin “Ceen” näköinen hankinta ja paluumuuttaja Aaro Helinistä on ulkomaan vuosien aikana marinoitunut erinomainen täsmäase hyökkäyspäähän. Muuten kokoonpano on edelleen sarjan laadukkain ja penkin takana Juha Kivilehtokin vuoden valmiimpi.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu


Oilers on helppo povata jälleen tiukkaan kamppailuun kirkkaimmasta. Toki omat haasteet Espoossakin jälleen rummuttavat takaraivossa. Siirtoikkunassa “Öljymiehet” hankki leveyttä rosteriin ja ilman tätä Tapiolassa oltaisiin lahje märkänä. Runkopuolustajista Matias Veikkola, Jesperi Lindfors sekä Ilari Talvitie ovat kaikki rikki ja tämä on näkynyt auttamatta alkukauden otteluissa. Joukkue on elänyt pitkälti Justus Kainulaisen hirmu iltojen varassa, joskin pistekärjen takana Aaro Astala, Heikki Iiskola ja velipoika Rasmus Kainulainen kovan luokan pelimiehiä ovatkin.

Vieraiden poissaolot on kovia ja kyllähän Classic edelleen olisi täysienkin rostereiden vertailussa edellä. Viime kevät jätti isosti manselaisille hampaankoloon ja voisi olettaa, että tähän maantai-iltaan on kotipukkarissa ladattu hieman extraa. Tasaisen laadukas Classic pitää espoolaisten kakkos-kolmosviisikoita pilkkanaan ja Betsamigon kerroin suoralle kotivoitolle ruksitaan viikon alkajaisiksi pelitositteelle.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.