la 27.04. klo 17:00

Classic - Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitäh? Nordiksella juhlitaan sittenkin mestaruutta – Tarjolla todellista kerroinherkkua!

F-liigan finaalisarjan alku meni tiukan pelitahdin vuoksi Oilersilta alkulämmittelynä, mutta nyt koneet on saatu öljyttyä tikkiin. Espoolaiset on naarannut kolme perättäistä täplää voittosarakkeeseen ja mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla Nordiksen kirkkaissa valoissa lauantaina. Alla on jälleen yksi extra lepopäivä, eikä “vieraskertoimissa” ole mitään tolkkua!

*Betsaa Nubetille ja naaraa vappusatanen riskittä tilille!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Classic käytti sarjan alussa paikkansa ja vei kaksi ensimmäistä ottelua nimiinsä. Family ei ole enää entisensä, eikä peli ole sarjan aikana ottanut pienintäkään askelta eteenpäin. Pitkät pallorallit eivät juurikaan luo uhkaa vihulaisen päädyssä ja koko sarjaa on varjostanut kokeneiden konkarien totaaliset errorit pallolisena. Materiaali on edelleen paperilla laadukas, mutta mitään takavuosien tapaista huijauskoodia ei tällä hetkellä tunnu löytyvän. Penkin takana kysymysmerkit ovat jälleen nousseet pinnalle ja Juha Kivilehdon erikoinen ketjurulettikaan ei ole osunut kohdilleen. Eetu Sikkinen lienee kokoonpanosta sivussa ja on valtava menetys Oilersin ykköstähtien pimennystä ajateltuna.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu


Pitkä derby-sarja välierissä kulutti repaleisen Oilers-miehistön tankkia reippaasti ja yhden välipäivän jälkeen piimä painoi pohkeissa finaalisarjan alussa. Ensimmäisen pidemmän huilin jälkeen espoolaiset ei ole taipunut kertaakaan ja sairastupakin näyttäisi olevan lähes tyhjillään katkaisupelissä ensimmäistä kertaa likimain koko kauden aikana. Justus Kainulainen hakkasi päätä seinään neljä ottelua ja ketsuppipullo räjähti auki vihdoin keskiviikkona. Aaro Astala on kakkosviisikossa todellinen härkä ja luo Heikki Iiskolan kanssa valtavaa uhkaa hyökkäyspäässä. Markus Laakso on tolppien välissä löytänyt parin heikon ottelun jälkeen jälleen jyvälle ja erikoistilanteissa varsinkin Öljy pyyhkii vastustajallaan lattiaa.

Classic hallitsee otteluita pallolla, muttei pysty murtamaan reippaasti sarjan aikana petrannutta Oilers puolustusta. Öljy on onnistunut iskemään täysin vastustajansa heikkouksiin ja vastaiskuista lötöä on laitettu pussiin totutun kovalla prosentilla. Neutraalilla areenalla kotietua ei tarvitse huomioida, mutta markkinoilla Cee on isketty kuin vanhasta muistista reippaaksi suosikiksi. Pelit isketään ehdottomasti vieraiden kautta ja paras value löytyy Nubetin tajuttomasta markkinatopista!

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto 1X2 – Oilers ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.