PDC ti 15.11. klo 21:15

Clayton J. - Heta D.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistavaa kerrointa Cowboylle! Clayton lohkonsa kärjessä! Kaatuuko Heta?

Dartsin puolella Grand Slam -turnaus jatkuu tiistaina viimeisillä lohkovaiheen otteluilla. Lapulle on tiistailta tarttunut kaksi ottelua, joista ensimmäisessä kohtaavat Johnny Clayton sekä Damon Heta. Herrojen välinen ottelu alkaa klo: 21:35, ja se pelataan paras yhdeksästä legistä -formaatilla. Clayton on pienoinen ennakkosuosikki kertoimien valossa.

Vaikka Clayton ennakkosuosikki onkin, on herran kerroin silti erittäin pelattava. Clayton on voittanut molemmat ottelunsa lohkovaiheessa lukemin 5-0. Heta kohtasi samat vastustajat, ja hävisi otteluista toisen aivan pystyyn. Claytonin formi on selvsäti parempi, kuin Hetan, jonka peak formin puolesta tapahtui noin kaksi kuukautta sitten. Clayton vasta lämmittelee vuoden mestaruuskisoihin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Cowboy Johnny on aina pelattava tämän luokan kertoimilla. Clayton näyttäisi olevan todella kovassa iskussa, vaikka averaget kahdessa ensimmäisessä ottelussa eivät yltäneetkään kuin noin 90 pisteeseen. Suorittaminen oli kuitenkin selvästi vahvempaa, kuin Hetalla, ja tästä syystä maailmanrankingin sijalla 9 majailevalle Claytonille kelpaa tiputella panosta.

PDC Darts

@OfficialPDC
GROUP A-D TABLES!

Raymond van Barneveld
Gerwyn Price
Danny Noppert
Simon Whitlock
Michael Smith
Joe Cullen
Dirk van Duijvenbode
Rob Cross

The eight names who progressed from Groups A-D of the @CazooUK Grand Slam of Darts ✅