PDC to 24.03. klo 22:10

Clayton J. - Price G.

Darts palaa Rotterdamiin! Gezzy back?

Seitsemännen viikon Premier League Dartsin puolella pelataan tänään, torstaina 24. päivä maaliskuuta. Asetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, kun viime viikkojen näyttöjen perusteella niin Michael van Gerwen, kuin Gary Andersonkin näyttäisi saavan formiaan takaisin. Vedonlyönnin näkökulmasta kaikki huomio keskittyy kuitenkin Gerwyn Pricen ja Johnny Claytonin väliseen kamppailuun, joka alkaa klo: 22:10.

Price oli viidennen Premier League -iltaman sivussa käsivamman vuoksi. Herra palasi kuudenteen iltaan, jossa hävisi lopulta Michael Smithille välierissä. Tuolloin Price vielä ravisteli kättään melkoisen rajusti, heitti selvästi heikommin ja osoitti olevansa hyvinkin tuskissaan. Luulisi, että käsi alkaisi kuitenkin olemaan jo kunnossa, kun tapahtuneesta on jo monta viikkoa aikaa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ottelun aloittaa Clayton, joten Pricen pitää löytää murto jossain vaiheessa ottelua. Ollessaan täydessä iskussa tämän ei pitäisi olla suuri este, sillä Pricen taso on viime aikoina ollut hurjasti parempi, kuin Claytonin, joka näytti peakkaavaan aivan vuoden alussa.

Price on ylivoimainen Claytoniin verrattuna niin tilastojen, kuin viime aikaisen formin perusteella. Miehen käden pitäisi olla kunnossa, ja motivaatiokin melkoisen korkealla, kun Peter Wright nappasi häneltä maailmanlistan ykköspaikan UK Openin jälkeen.

10 euroa pelirahaa