PDC to 29.12. klo 23:40

Clayton J. - Rock J.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dartsin uusi superstara on syntynyt! – Josh Rock murskaa Claytonin neljännesvälierissä

Dartsin tämän vuoden puhutuin, kehutuin ja hypetetyin heittäjä on ehdottomasti englantilainen Josh Rock. Herra on paukuttanut otteluissaan uskomattomia keskiarvotuloksia äärimmäisen vahvoilla ja varmoilla lopetuksilla. Rock on tehnyt hurjaa nousua rankingeissa, ja lyönyt itsensä toden teolla läpi. Vuoden alussa herraa tuskin edes nähtiin tämän mestaruusturnauksen voittokertoimissa, ja nyt hän on jo yksi ennakkosuosikeista.

Rock todisti kykynsä viimeistään muutama päivä sitten, kun herra päihitti ja pudotti todella kovavireisen Nathan Aspinallin. Nyt vastaan asettuu jälleen kova vastus, kun lavalla Rockin kohtaa Johnny Clayton. Alkuvuoden kuumin nimi Gerwyn Pricen ja Peter Wrightin rinnalla on hidastanut tahtiaan loppuvuoteen eikä näytä näissä kisoissa lainkaan niin kovalta, kuin esimerkiksi alkuvuoden Premier Leaguessa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Clayton on kova vastus, mutta Rockilta ei ole odotettavissa mitään muuta, kuin jatkuvaa parantamista. On kuitenkin muistettava, että herra on heittänyt isojen valojen lavoilla vasta muutamia kertoja, ja sielläkin kehityskäyrä on iso. Rockia ei selvästikään jännitys vaivaa, sillä “Ally Pallyn” mylvivä yleisö ei ole Rockin heittotuloksiin vaikuttanut.

Rockin voittokerroin napataan lapulle tuntuvalla panostuksella, sillä vaikka Clayton kova vastus onkin, todisti Rock Aspinallia vastaan pelatussa ottelussa olevansa myös tiukan paikan tullen kylmäpäinen sekä henkisesti vahva heittäjä.

PDC Darts

@OfficialPDC
Day 1⃣1⃣

Wonderful Wednesday - a day that will live long in the memory at Alexandra Palace...

The results don't tell half the story... Darts doesn't get much better than that 🤯

Here's a recap of the madness on Day 11 👇