PDC to 05.05. klo 21:40

Clayton J. - Wade J.

Mikäli Waden suonenveto ei jatku, on Clayton vahvoilla

Dartsin Premier League palaa tänään, torstaina Glasgowiin. Lähes 15 000 kapasiteetin omaava OVO Arena täyttyy tänään janoisista tikkafaneista, kun maailman kahdeksan parasta heittäjää kohtaavat Premier Leaguen kolmannentoista iltaman parissa. Tilanne ennen Glasgowin kisoja on tiukka. Kärjessä on Johnny Clayton 29 pisteellä perässään tasapisteissä olevat Michael van Gerwen ja James Wade.

Edellä mainitut kärkimiehet Clayton ja Wade kohtaavat tänään klo: 21:40 alkavassa ottelussa. Clayton saa aloittaa, ja viime aikoina superkovassa vireessä ollut Wade haastaa. Äärimmäisen kovatasoinen ottelu luvassa. Viime viikon high-scoraavaa Wadea tuskin nähdään, joten mikäli Clayton on iskussa, on hänellä selvästi paremmat mahdollisuudet edetä seuraavalle kierrokselle.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Waden tavaramerkki on läpi historian ollut herran tehokkuus lopetuksissa. Wade ei ole ollut kovinkaan tehokas scoreissa, mutta viime viikolla lähti täysin lapasesta. Wade nappasi nimittäin Geryn Pricea vastaan pelaamassaan ottelussa peräti 114,73 averagen, mikä on koko vuoden korkein.

Claytonin perustaso on korkeammalla, ja mikäli molemmat saapuvat otteluun ilman erikoisia suonenvetoja, on Clayton selvä ennakkosuosikki. Waden kertoimia nostaa herran viime viikon kova vire, ja kuten ennenkin on nähty, ei Dartsissa edellisviikon tuloksilla ole mitään merkitystä. Keskitytään herrojen ominaisuuksiin, ja niitä pyöriteltäessä, tullaan tulokseen – Clayton on parempi ja vahvempi pelaaja.

10 euroa pelirahaa