PDC pe 25.11. klo 20:30

Clemens G. - Anderson G.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Anderson selvästi kovemmassa iskussa! Clemens murskaksi?

Dartsin puolella pelataan viikonloppuna Players Championship -sarjan finaaliturnausta. Mukana on järjetön määrä pelaajia, jotka taistelevat mestaruudesta. Heti avauspäivänä käydään muutama hyvin mielenkiintoinen ottelu, joista toisena otetaan käsittelyyn Gabriel Clemensin ja Gary Andersonin välinen ottelu. Kaikki avauskierroksen ottelut pelataan paras 11 legistä -formaatilla eli voittoon vaaditaan 6 legivoittoa.

Vaikka yleisesti näin lyhyen formaatin otteluissa ei ole kovin suositeltavaa pelata tasoituksia, maistuu tänään kuitenkin Andersonin 1,5 legin minusmerkkinen tasoitus loistavasti. Vastassa on nimittäin saksalainen Clemens, joka on ollut viime aikoina aivan järkyttävän heikossa vireessä. Clemens ei ole onnistunut murtamaan tietään huipputurnauksiin pitkään aikaan, ja onkin pelannut lähes ainostaan pelkästään Players Championship -viikonlopputurnauksia.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Nekään ei ole Clemensiltä kovin putkeen menneet, sillä Clemens on viimeisestä kahdestakymmenestä ottelusta voittanut vain yhdeksän ottelua. Tähän yhdistetään vielä se, että kun suurin osa otteluista on ollut PC-turnauksia, on ensimmäisten kierrosten vastustajat olleet aina selvästi helpompia.

Anderson on hoidellut viimeisestä kahdestakymmenestä ottelusta neljätoista voittoa, ja onkin täten suuri ennakkosuosikki Clemensiä vastaan. Kokenut Flying Scotchman tulee klaaraamaan ottelun, mutta riittääkö formi tasoitukseen?