PDC ke 21.12. klo 22:00

Clemens G. - O'Connor W.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

O’Connorille perusbetsi Dartsin mestaruuskisoihin – prosentit irlantilaisen puolella

Dartsin World Championship -turnaus jatkuu keskiviikkona. Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista alkaa klo: 22:00, ja se pelataan tuttuun tyyliin paras viidestä pelistä -formaatilla. Kyseisessä ottelussa William O’Connor saa vastaansa Gabriel Clemensin. Kyseisellä formaatilla pelattaessa vaaditaan koko ottelun voittoon kolme pelivoittoa, kun puolestaan yhteen pelivoittoon kolme legivoittoa.

O’Connor on loistava heittäjä, joka on ehdottomasti ollut viime aikoina huomattavasti paremmassa vireessä, kuin Clemens. Saksalainen Clemens ei ole pärjännyt alkuunkaan Players Championship -turnauksissa eikä peli kyllä kulkenut herran viimeisimmässä huipputurnauksessa European Tourilla.

O’Connor on niittänyt hieman parempaa menestystä Players Championship -turnauksissa sekä myös hieman parempaa menestystä huipputurnauksissa. All-in all heittäjät ovat pelanneet melko tasaisesti, mutta O’Connor on osoittanut pystyvänsä hitusen parempiin suorituksiin. Kun silmäillään herrojen viimeisiä otteluita selviää myös, että O’Connor on pelannut hitusen parempia heittäjiä vastaan jatkuvasti, ja saanut parempia tuloksia.

O’Connorin kerroin kelpaa lapulle perusmoukulla. Clemens voi viedä ottelun, mutta prosentit ovat irlantilaisen puolella.

PDC Darts

@OfficialPDC
Gerwyn Price was among the eight winners on Day Five at Alexandra Palace.

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live