PDC ma 02.01. klo 21:40

Clemens - Smith

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pricen kasetti ei kestänyt, mutta entä Smith – Clemens on kisojen sensaatio!

Ally Pallyssa päästään käsiksi jo välieriin. Gabriel Clemens heitti elämänsä matsin, ja pudotti yleisön edessä sulaneen Gerwyn Pricen laulukuoroon. Michael Smithin rutiini oli puolestaan liikaa Stephen Buntingille. Clemens on kammoiskussa, mutta Smithin puolesta puhuu kokemus isoista matseista. Sanomattakin on selvää, että tämä välierä on todella mielenkiintoinen purtava.

Price meni niin hajalle saksalaisen puolella olevan yleisön mylvinnästä, että tuli otteluun tauolta peltorit päässä. Tämäkään kikka ei auttanut, vaan Clemens vei ottelun nimiinsä selkeästi 5-1. Saksalaiselta sujui muuten kaikki kuin tanssi, mutta lopetuksissa mies oli ajoittain hukassa, ja tarvitsi välillä moniakin tikkoja legien katkomiseen. Kurjasti heittänyttä Priceä vastaan tähän oli varaa.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Darts Orakel

@DartsOrakel
📊 Gerwyn Price has hit more 180s whilst wearing ear defenders, than any other player in history 🧊

Smithin average ei hurmannut Buntingia vastaan, mutta lopetukset sujuivat tutun kliinisesti. Nopeasti heittävä Bully Boy on joskus isoissa kisoissa näyttänyt jännittävän, mutta kokemusta on kertynyt enemmän, joten itseluottamuksenkin luulisi kasvavan samalla. MM-finaalissa mies on nähty kahdesti, ja suosikki Smith on menemään finaaliin tälläkin kertaa.

Kuitenkin tähän matsiin saadaan Smithiin vastapeliä, sillä Clemens on aivan liian isoilla kertoimilla. Saksalainen pääsee nauttimaan tilanteesta, ja ne kuuluisat pienet asiat voivat kääntää ottelun. Antelias erätasoitus otetaan taskuun, ja nautitaan välieristä. Uudet asiakkaat nauttivat myös tuplavoitosta!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Smith +2.5 kertoimella 1,80.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,80 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.