PDC pe 30.12. klo 15:55

Clemens G. - Soutar A.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huippukerrointa Alan Soutarille Dartsin mestaruuskisoissa! – Turnauksen musta hevonen?

Dartsin World Championship -turnaus jatkuu perjantaina viimeisillä neljännesvälierien otteluilla. Päivän toisessa ottelussa saksalainen Gabriel Clemens saa vastaansa skotlantilaisen Alan Soutarin. Ottelu alkaa klo: 15:55, ja se pelataan paras seitsemästä -formaatilla. Soutar on pelannut turnauksessa upeasti, ja ottelussa päästäänkin ratsastamaan skotin kyydissä kohti puolivälieriä!

Soutar päihitti upeasti viimeisimmässä ottelussaan Danny Noppertin lukemin 4-2 pudottaen hollantilaisen pois näistä karkeloista. Tätä ennen Soutar hoiteli molemmat avausottelunsa suoraan lukemin 3-0. Soutar on nyt pudottanut kaksi äärimmäisen kovatasoista heittäjää, ja mikäli sama tahti jatkuu, on Clemens myös ulkona perjantain jälkeen.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Soutar on ollut todella vahva niin lopetuksissa kuin scoraamisessa. Herra on pelannut voittavaa peliä, ja on todistanut olevansa yksi turnauksen mustista hevosista. Soutarille parhainta kerrointa tarjoilee Pinnacle, sillä muilla bookkereilla skottilaisen kertoimet ovat vahvasti alle kahden.

PDC Darts

@OfficialPDC
Day 1⃣1⃣

Wonderful Wednesday - a day that will live long in the memory at Alexandra Palace...

The results don't tell half the story... Darts doesn't get much better than that 🤯

Here's a recap of the madness on Day 11 👇