CS la 09.07. klo 17:00

Cloud9 - Astralis

Astralikselle superkovaa kerrointa – kykeneekö joukkue yllättämään?

IEM Colognen lauantain ottelut ovat järjettömän mielenkiintoisia. Klo: 17:00 starttaa B-lohkon ylemmän bracketin välieräottelu, jonka voittaja varmistaa paikkansa pudotuspeleissä. Häviäjä ei tipu vielä turnauksesta ulos, vaan tippuu alempaan bracketiin, mistä on muutamalla voitolla vielä mahdollisuus lunastaa paikka legendaarisen Lanxess Areenan lavalta. Kyseisessä ottelussa Cloud9 saa vastaansa tanskalaisjoukkue Astraliksen. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Astraliksen otteluissa on enään täysin kyse siitä, mikä tanskalaisjoukkue serverille saapuu. Mikäli molemmat Kristian “k0nfig” Wienecke ja Benjamin “blameF” Bremer ovat samanlaisessa vireessä, kuin edellispäivän ottelussa FURIA:a vastaan, on Astraliksen mahdollisuudet todella hyvät. Jos kuitenkin toinen herroista ei suorita, on joukkue ahtaalla. AWP-osastolla Astralis on nimittäin valtavasti jäljessä, kun vastapuolelta löytyy herra nimeltä Dmitriy “sh1ro” Sokolov.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Astralis tulee ottelussa poistamaan Cloud9:n parhaan kartan Vertigon, mikä on samalla yksi Astraliksen heikoimmista kartoista. Cloud9 poistaa vakipoistonsa Nuken, jolloin Astralis saa valittua otteluun esimerkiksi Overpassin. C9 tuskin valitsee voittoprosenttien perusteella parhaimpia karttojaan Ancientia tai Miragea, sillä molemmat ovat loistokarttoja Astralikselle. Dust on hyvinkin vahva valinta C9:ltä.

Kolmanneksi kartaksi jäänee juurikin Ancient tai Mirage. Otteluun saadaan kolme loistokarttaa, missä Astralis pystyy ehdottomasti nappaamaan ottelun voiton. Cloud9:n vire ei ole ollut kovinkaan ihmeellinen IEM Dallasin jälkeen, kun joukkue on kärsinyt tappion mm. BIG:lle sekä hävinnyt kartan 9z:lle. Pelipäällä serverille saapuva Astralis kykenee yllättämään, ja kun joukkue on asetettu kertoimien valossa niinkin suureksi altavastaajaksi, on joukkueen kerroin hyödynnettävä. Astralista on mahdoton luokitella kertoimien mukaiseksi altavastaajaksi ottelussa.

10 euroa pelirahaa