CS to 22.09. klo 13:30

Cloud9 - Eternal Fire

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt painetaan bulilla! Cloud9:n tasoitukselle iso moukari kiinni!

ESL Pro Leaguen torstain ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Cloud9 sekä Eternal Fire. Joukkueiden välinen ottelu alkaa klo: 13:30, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Cloud9 on suuri ennakkosuosikki niin kertoimien valossa, kuin tilastollisestikin. Eternal Fire ei vakuuttanut joukkueen ensimmäisessä Pro League -ottelussa, jossa joukkue kohtasi FURIA:n.

Eternal Fire voitti FURIA:a vastaan vain Vertigon. Muissa kartoissa joukkueella ei oikeastaan ollut palaa, sillä Nukessa joukkue sai 11 kierrosta, ja Infernossa vain 5 kierrosta. Cloud9 puolestaan hoiteli ensimmäisessä ottelussaan varsin helpohkosti Evil Geniusesin lukemin 2-0.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

C9 tulee poistamaan ottelussa oman vakipoistonsa Nuken, kun EF puolestaan poistaa Ancientin. EF valinnee omaksi kartakseen joko Vertigon tai Dust 2:n, kun Cloud9 puolestaan saa itselleen esimerkiksi Miragen, mikä on EF:n heikoin kartta tilastojen valossa.

Cloud9 näytti olevan formissa, eikä joukkueen tähtipelaajat olleet kylmiä. Joukkueella on ollut yli kymmenen viikon tauko ennen Pro Leaguen otteluita, joten harjoittelua on saatu alle paljon. Cloud9 selvästi parempana joukkueena, ja tasokkaamman karttavalikoiman omaavana joukkueena on selvä ennakkosuosikki, ja täten joukkueen tasoitus kelpaa oikein mainiosti lapulle.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Cloud9 -1,5 kertoimella 1.69
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1.69 🤘