CS to 29.09. klo 20:00

Cloud9 - FaZe

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Cloud9 hakee yllätystä! FaZe heikoimmillaan hetkeen!

ESL Pro Leaguen ensimmäiset puolivälieräparit ovat selvinneet. Pudotuspeleissä pareina vastakkain ovat Cloud9 & FaZe sekä MOUZ & Liquid. Edellä mainittu pari pelaa torstain aikaisemmassa puolivälierässä, joka jättää päivän todellisen bängerin C9 vs FaZe:n alkamaan täydelliseen kellonaikaan klo: 20:00.

Cloud9 on kertoimien valossa selvä altavastaaja. Joukkue näytti kuitenkin Pro Leaguen pudotuspeleissä osaavansa edelleen pelata. Tilastojen valossa kärjessä olivat tutut Dmitriy “sh1ro” Sokolov ja Sergey “Ax1Le” Rykhtorov. Positiivista oli kuitenkin nähdä, että koko muu joukkue suoritti selvästi yli odotusten. Cloud9:n ainoa kompastuskivi on enään isojen otteluiden suoritustaso, ja siihen koko joukkueen isot sijoitukset ovatkin jääneet kiinni.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Nyt on oiva tilaisuus näyttää, että joukkue on kasvanut henkisesti. FaZe on tällä hetkellä täysin voitettavissa, kuten Complexity tiistaina näytti. Joukkue ei ole enään yhtä dominoiva, kuin Major-voittonsa aikaan. Useat FaZen pelaajat alisuorittavat eikä Finn “karrigan” Andersenkaan ole aivan niin kovassa iskussa calliensa kanssa, kuin aiemmin.

C9:llä on oiva sauma hoitaa voitto päivän puolivälierästä, ja mikäs parempi tarjous, kuin markkinatoppina toimiva 2,10 -kerroin Pinnaclelta!

Comeback9

@C9CSGO
So we meet again @FaZeClan...