CS ma 31.10. klo 19:45

Cloud9 - fnatic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Cloud9 vs fnatic! IEM Rio Major starttaa loistavalla avauspäivällä!

Intel Extreme Masters Rio Major on loppuvuoden huipennus Counter-Strike rintamalla. Kyseessä on koko vuoden suurin ja odotetuin turnaus jokaisella mittakaavalla. Mukana on 24 maailman kovatasoisinta joukkuetta, jotka kilpailevat jokaisen Counter-Strike -pelaajan unelmasta – Major-voitosta. Palkintopotissa on huimat miljoona dollaria, ja ensimmäistä kertaa CS:n historiassa jokainen vaihe turnauksessa pelataan liveyleisön edessä. Seuraavat kaksi viikkoa Rio de Janeiro on sekaisin.

Avauskierroksen viimeisessä ottelussa venäläisjoukkue Cloud9 saa vastaansa fnaticin. Ottelu alkaa klo: 19:45, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Ottelusta mielenkiintoisen tekee sen karttavalikoima. Fnatic tulee poistamaan hyvin todennäköisesti Dust 2:n, Miragen sekä Infernon, kun Cloud9 puolestaan poistanee Nuken, Vertigon ja Ancientin. Tällöin ottelussa pelattaisiin Overpassia.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Karttavalikoima on melko selkeä, jonka takia uskalletaan spekuloida ottelua, kuin Overpass olisi jo varma karttavalinta. Joukkueet ovat molemmat mukavuusalueellaan kyseisessä kartassa, jonka vuoksi parempi joukkue tulee ehdottomasti voittamaan. Kun verrataan C9:ä ja fnaticia paperilla, on tulivoima täysin Cloud9:n puolella. Ongelmat joukkueen pelaamisessa viime aikoina on esiintyneet lähinnä C9:n pelin sisäisen johtajan Vladislav ‘nafany’ Gorshkovin suoritustasossa. Mikäli nafany pystyy nostamaan tasoaan, on Cloud9 ehdottomasti taistelemassa mitalipeleistä.

Cloud9 on huomattavasti kokeneempi joukkue sekä selvästi paremmin roolitettu. C9:n tason katto on selvästi korkeammalla, kuin fnaticin. Näin kovat kertoimet C9:n voitolle on yksinkertaisesti hyödynnettävä.