CS la 24.09. klo 20:30

Cloud9 - FURIA

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oho! Kertoimet väittävät ottelun olevan selvää kauraa C9:lle – FURIA pystyy haastamaan!

ESL Pro Leaguen lauantain viimeisessä ottelussa venäläisjoukkue Cloud9 saa vastaansa brassijoukkue FURIA:n. Kertoimien mielestä klo: 20:30 alkava ottelu on melko selvää kauraa Cloud9:lle, vaan eipä olekaan. FURIA on näyttänyt erittäin näyttäviä otteita ensimmäisissä Pro League -otteluissaan yli 11 viikon tauon jälkeen, ja saapuu erittäin tuoreena serverille tähän paras kolmesta -formaatilla pelattavaan otteluun haastamaan lohkon kärkipaikassa kiinni olevaa Cloud9:ä.

Cloud9 on ennakkosuosikki eikä siitä ole väiteltävää. On kuitenkin todettava, että joukkueella näyttäisi olevan muutama heikompi kartta, missä FURIA voi ottaa ilon irti. Cloud9 ei todellakaan ole näyttänyt voittamattomalta, vaan joukkue on aina joutunut tiukoille vastustajan karttavalikoimassa. Nyt kun vastaan asettuu joukkueen tähän asti kovin vastus, voi tulos yllättää monia.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

FURIA on pelannut mainiosti viime aikoina Infernossa sekä näyttänyt pystyvänsä pelaamaan C9:n heikoimpia karttoja Ancientia ja Nukea. Nuke toki poistuu C9:n vakipoistona kuten myös Dust 2 FURIA:n vakipoistona. C9 valinnee omaksi kartakseen Overpassin, kun FURIA puolestaan tähtää Infernoon. Mikäli C9 ei ole iskussa OP:ssa, voi tulivoimainen ja aggressiivinen FURIA helpostikin ryöstää kyseisestä kartasta voiton.

Ottelu ei ole niin yksipuolinen, kuin kertoimet antavat odottaa. FURIA:n kertoimesta löytyy pikkupaukulla loistavaa valueta, joka hyödynnetään tällä kertaa Pinnaclelta markkinatopin takia.

Ax1Le

@Ax1LeGOD
3-0 in group, moving forward 🔥