CS ke 05.10. klo 18:15

Cloud9 - G2

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

m0NESY ja NiKo voittavat Cloud9:n kaksin

IEM Road to Rio -karsintaturnaus ensi kuun Major-turnausta varten jatkuu eurooppalaisten joukkueiden kesken tänään, keskiviikkona toisen kierroksen otteluilla. Yksi päivän kovatasoisimmista otteluista alkaa klo: 18:15, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Kyseisessä ottelussa venäläisjoukkue Cloud9 saa vastaansa G2:n. Molemmat joukkueet voittivat ensimmäisen ottelunsa karsintaturnauksessa, mikä tarkoittaa sitä, että tämän ottelun voittaja on vain yhden voiton päässä Major-paikasta.

Cloud9 on loistava joukkue, mutta viisikolla on selviä ongelmia, joka estää joukkuetta vakiinnuttamasta paikkaa kärkiviisikossa. Kuudes sija maailmanrankingissa on nykyformilla liiottelua, kun pelaajatauon jälkeen joukkue ei ole onnistunut voittamaan kärkijoukkueista, kuin vaikeuksissa olevan FaZen. C9:ssä on jotain pielessä.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

G2 puolestaan pystyy pelkästään joukkueen tähtipelaajien suoritustason ansiosta voittamaan otteluita, vaikka pelisuunnitelma ei olisi kohdallaan. Esimerkki G2:n uuden pelin sisäisen johtajan Rasmus “HooXi” Nielsenin heikkoudesta nähtiin Vitalityä vastaan, kun G2 suorastaan poistettiin serveriltä todella heikkojen teropuolten ansiosta. Joukkue on edelleen, kuten se oli myös Aleksi “Aleksib” Virolaisen aikana, täysin Ilya “m0NESY” Osipovin ja Nikola “NiKo” Kovačin varassa.

Cloud9:n formi on kuitenkin ollut sen verran ailahteleva, että m0NESY sekä NiKo huippuvireessään pystyvät helposti hoitelemaan G2:lle toisen voittonsa karsinnoissa.

Intel® Extreme Masters

@IEM
That's all for the first day of the #IEM Road to Rio 🛣️

Tomorrow the Americas journey begins and & EU #1 & #2 continue!

Check out the schedule for all 3 swiss stages below! 👇