CS su 25.09. klo 20:30

Cloud9 - Liquid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Terve! Tajutonta kerrointa lohkon kovimmalle joukkueelle Cloud9:lle

ESL Pro Leaguen D-lohkon viimeinen kierros pelataan sunnuntaina. Jotta joukkueet eivät voisi vaikuttaa toistensa karsiutumismahdollisuuksiin, pelataan sunnuntain kaikki ottelut samanaikaisesti klo: 20:30 alkaen. Päästriimin otteluksi on valittu Cloud9 vs Liquid, joka tarjoaa itseasiassa melko yllättävänkin hyvää betsimahdollisuutta Cloud9:n puolesta. Joukkue on voittanut kirjoitushetkellä kaikki kolme pelaamaansa ottelua lukemin 2-0. Joukkue on hyvässä iskussa.

Toki on kerrottava, että Cloud9:n isoimmat ottelut pelataan juurikin lauantaina ja sunnuntaina. Joukkue on voittanut D-lohkon heikoimmat joukkueet, kun lauantaina vastaan astuu FURIA, ja sunnuntaina puolestaan Liquid. Näkemättä C9:n otteita FURIA:a vastaan, tartutaan jo kiinni sunnuntain Liquid-otteluun. Liquid on nimittäin pelannut melko huonosti lohkossa, ja joukkue onkin aika vahvasti Liquidin latvialaisvahvistuksen Mareks “YEKINDAR” Gaļinskisin suoritusten varassa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

YEKINDAR on Pro Leaguen kolmessa ottelussa napannut jo koko Pro Leaguen pelaajista eniten avaustappoja. Otetaan uusiksi. YEKINDAR on pelannut kolme ottelua viidestä pelattavasta ottelusta, ja komeilee avaustappojen kärkisijalla. Tästä pitäisi aueta melko selkeästi, kuinka tärkeä palanen YEKINDAR Liquidille on. Se, suorittaako YEKINDAR, määrää hyvin pitkälti kuinka Liquid pärjää. Eikä sekään aina riitä.

FURIA:aa vastaan YEKINDAR oli tuttuun tyyliin iskussa ottaen peräti puolet Liquidin avaustapoista. Aggressiiviselle pelityylille on kuitenkin myös vastapainona se, että YEKINDAR antoi niin ikään ottelussa 16 avaustappoa FURIA:lle. Hänen avaustappojen +/- -tilasto näytti ottelun jälkeen -1.

Vastaan asettuu D-lohkon kovatasoisin joukkue Cloud9. Erittäin fiksua kynäriä pelaava venäläisjoukkue ei sorru antamaan YEKINDAR:lle tilaa – ja Liquid nollataan.

Alex Hawkins

@hawka_cs
Yekindar has only played 3 bo3's and is already TOP of pro league for total opening kills

No, not just top of his group.

Top of the whole tournament despite playing 2 less bo3's