CS pe 23.09. klo 00:00

Cloud9 - Movistar Riders

Oho! Yllättävän kovaa kerrointa C9:lle heikkoa Movistar Ridersia vastaan

ESL Pro Leaguen D-lohkon perjantain ensimmäisessä ottelussa vastakkain asettuvat venäläisjoukkue Cloud9 sekä espanjalaisjoukkue Movistar Riders. Ottelu alkaa klo: 13:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Cloud9 on ehdoton ennakkosuosikki kertoimien valossa, sillä joukkue on yksinkertaisesti selvästi tasokkaampi, kuin Movistar Riders, joka on viime aikoina ollut vaikeuksissa jopa selvästi heikompia vastuksia vastaan.

Movistar Riders menetti kesätauon aikana parhaan pelaajansa, ja joukkueen AWP-roolia kantaneen Alvaro “SunPayus” Garcian. Hänet korvannut Antonio ‘Martinez’ Martinez ei ole pystynyt tilastollisesti täyttämään SunPayusin saappaita eikä Movistar ole ollut läheskään yhtä kilpailullinen. On tosin todettava, että Movistar Riders pelasi jo hieman paremmin Pro Leaguen ensimmäisessä ottelussa, vaikkakin kyseisessä ottelussa Liquid oli uskomattoman heikko.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Cloud9:n tasoitukselle saa loistokerrointa, kun ottaa huomioon ottelun karttavalinnat. C9 poistaa vakipoistonsa Nuken, kun Movistar puolestaan poistaa Dust 2:n. Cloud9 saa tällöin omaksi kartakseen esimerkiksi Miragen, missä Movistar Ridersin voittoprosentti on vain vaivainen 29%.

Movistar Riders valinnee omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon tai Infernon. C9:n pitäisi kuitenkin hoidella myös espanjalaisjoukkueen kartta, sillä kuten todettua, tulosta ei espanjalaisilla ole tullut edes heikompia vastuksia vastaan. Mikäs sen parempaa, kun markkinoiden paras kerroin kiinni Pinnaclelta!

10 euroa pelirahaa