CS to 06.10. klo 15:45

Cloud9 - NIP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aleksib voitolla suoraan Majoreille! Kovaa kerrointa tarjolla!

IEM Road to Rio -karsintaturnaus ensi kuun Major-turnausta varten jatkuu torstaina kolmannen kierroksen otteluilla Euroopan puolella. Karsintaturnauksiahan pelataan samanaikaisesti kolmessa eri divisioonassa. Amerikan joukkueet ovat kerääntyneet Tukholmaan, kun puolestaan Euroopan joukkueet Maltalle. Aasian joukkueet pelaavat keskenään Australiassa.

Aleksi “Aleksib” Virolaisella on torstaina iso päivä edessään. Herra kohtaa uuden joukkueensa Ninjas in Pyjamasin kanssa Cloud9:n RMR-karsintojen 2-0 -joukkueiden ottelussa. Voitto Cloud9:stä tarkoittaisi siis Suomeksi sitä, että NIP lunastaisi suoran Legends-paikan Majoreille. Majoreita edeltävää kuudentoista joukkueen Challengers Stagea ei siis tarvitsisi pelata.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Aleksib:n matka NIP:n kanssa on lähtenyt mainiosti käyntiin. Herra on paukuttanut NIP:n paidassa todella kovia teropuolia eikä Aleksin yksilöpelaamisessakaan ole ollut moitittavaa. Nukessa Astralista vastaan bobi hallitsi B-saittia, kun puolestaan BNE:tä vastaan Aleksi tarjoili täydellisellä teropuolella neljä valoassistia kahdeksassa kierroksessa. Hampus “hampus” Poser sekä Fredrik “REZ” Sterner loistavat rooleissaan – systeemi toimii.

NIP ei ole altavastaaja, mikäli samanlainen peli jatkuu. C9 on ollut umpisurkea sekä äärimmäisen ailahteleva viime aikoina. Joukkueen peli G2:sta vastaan oli todella heikkoa, ja virheitä tehtiin paljon. Kun Dmitriy “sh1ro” Sokolovin panos serverillä uupuu, on Cloud9 pulassa.

HLTV.org

@HLTVorg
"check him pc and game" meme turns into reality 🚨

#IEM