CS la 14.05. klo 14:15

Cloud9 - Outsiders

Outsidersin pelissä liikaa virheitä – C9 saapuu extramotivoituneena

PGL Major Antwerpin Challengers Stage on pelattu. Edessä on Majorien päävaihe eli Legends Stage, missä maailman kuusitoista parasta joukkuetta asettuu vastakkain taistelemaan kahdeksasta paikasta puolivälierissä. Avauspäivä tarjoilee todella jännittäviä ja hyvätasoisia otteluita, joka kertoo pelkästään kuinka älyttömän kovatasoisesta turnauksesta on kyse. Jo avauskierroksella nähdään todella kuumia otteluita.

Kakkostriimin toisessa ottelussa suoraan Legends Stagelle saapuva Cloud9 pääsee irti ensimmäistä kertaa organisaation alla, kun vastaan paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa asettuu Outsiders. Lähes varmuudella Majorien jälkeen hajoava Outsiders on yksi Legends Stagen heikoimmista joukkueista, sillä kuten joukkueen tähtipelaaja Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis myös totesi, on joukkueen pelissä tällä hetkellä liikaa virheitä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Outsiderin peli ei vakuuta. Vaikka joukkueen pelaajat ovatkin yksilötasolla todella kovia frägääjiä, ei joukkueen “Jame Time” -pelityyli oikein sovi nykymetaan varsinkaan niin yliammuttuna, kuin se on viime aikoina nähty. Dzhami “Jame” Ali kuolee peleissä hävyttömän vähän säästäessään lähes jokaisella kierroksella, kun Outsiders on miesalivoimalla. Challengers Stagella mies säästi 1v3 -tilanteessa, kun ottelua oli jäljellä kaksi kierrosta, ja Outsidersin pankissa oli rahaa vaikka muille jakaa.

Joukkueet jakavat saman vakipoiston. Cloud9 tulee todennäköisesti parempana joukkueena, ja juurikin joukkueena jolla on edes jotain hävittävää poistamaan kyseisen kartan, jolloin Outsiders saa kolme poistoa pois suoraan C9:n karttavalikoimasta. Kun Outsiders poistaa Miragen, Vertigon ja Ancientin, jää C9:n poistettavaksi Nuke, Dust 2 ja Overpass, jolloin ottelussa pelattaisiin Infernoa.

10 euroa pelirahaa