Mestarien liiga ke 15.02. klo 22:00

Club Brugge - Benfica

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Club Bruggen suonenveto on historiaa! Tuleeko Scott Parkerin poppoolle äitiä ikävä keskiviikkona?

Syksyn Mestarien liiga-sensaatioihin lukeutuvat Club Brugge ja Benfica kohtaavat keskiviikkona neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa Jan Breydel Stadiumilla. Club Brugge oli lähellä jopa lohkovoittoa, mutta Porto viiletti lopulta kalkkiviivoilla ohi. Benfica sen sijaan järjesti murskajaiset viimeisellä lohkokierroksella Maccabi Haifan vieraana ja kurotti maalierolla lohkokärkeen.

Isänniltä Ferran Jutglà ja Andreas Skov Olsen ovat epävarmoja osallistujia keskiviikkona – kaksikon poissaolo olisi potentiaalisesti iso kolaus bruggelaisten menestymishaaveille. Benficalta on tietenkin mainittava Enzo Fernández-kauppa, joka toi valtavan määrän euroja lissabonilaisten kassaan, mutta UCL:ssä tuskin edetään puolivälieriä pidemmälle. Mihailo Ristic on loukkaantuneena.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

SL Benfica

@SLBenfica
🔛 😍 Semana de chaaampions! 🎶

#UCL


Club Bruggesta puhuttaessa on pakko todeta, että joukkue ei ole aivan samassa jamassa kuin syksyllä. Carl Hoefkens potkittiin pellolle, kun kotimaan liigassa valahdettiin neljännelle sijalle. Scott Parkerin alaisuudessa seitsemän peliä ovat tuottaneet vain yhden voiton, mutta peräti viisi tasuria. Juhlat on kenties juhlittu Euroopassa toistaiseksi.

Kun Benficaa verrataan Belgian Jupiler Pro Leaguen kärkipään jengeihin, on tasoero melko suuri lissabonilaisten hyväksi. Enzottomankin Benfican luulisi tästä painelevan kivuttomasti jatkoon. Napataan lapulle Benfica -1 aasialainen tasoitus eli tasan yhden maalin vierasvoitto palauttaisi panokset.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Benfica -1 kertoimella 2,55.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,55 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.