Mestarien liiga ke 24.11. klo 22:00

Club Brugge - RB Leipzig

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

RB Leipzigissa melkein puolet joukkueesta on telakalla!

Club Brugge isännöi RB Leipzigia Mestarien liigassa viimeistä edellisellä alkulohkokierroksella. Isännillä on vielä hiuksenhieno mahdollisuus pudotuspelipaikkaan, mutta se edellyttäisi PSG:n tappiota keskiviikkona Manchester Cityä vastaan sekä sen omaa onnistumista niin tällä kuin seuraavallakin kierroksella. Vaikuttaisi siltä, että tässä ottelussa pelataan lähinnä siitä, kumpi pääsee jatkamaan kauttaan Eurooppa-liigan puolella.

RB Leipzig taipui Club Bruggelle ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa 1–2-numeroin. Vieraiden kausi Mestarien liigassa ei ole tähän saakka sujunut odotusten mukaan, kun se on kerännyt vasta yhden pisteen alkulohkossa ja makaa jumbosijalla. Joukkueella on kuitenkin yhä mahdollisuudet nousta Eurooppa-liigan pudotuspeleihin oikeuttavalle kolmossijalle ohi Bruggen, mutta se edellyttäisi voittoa belgialaisista.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Club Brugge on esiintynyt Mestarien liigassa todella pirteästi saalistettuaan pisteen PSG:tä vastaan ja voitettuaan tulevan vasustajansa Leipzigin vieraissa. Odotukset lienevät tähän saakka vähintäänkin täyttyneet, eikä olisi enää suurikaan yllätys, jos Brugge lopulta jatkaisi Eurooppa-liigassa. Vierailla on hurja määrä poissaoloja, jotka iskevät todella pahasti sen taistelukykyyn.

Joukkueen ykkösmaalivahti ja kapteeni Peter Gulacsi on sairastumisen takia sivussa tulevassa kamppailussa. Toiselle maalivahdille, 23-vuotiaalle Josep Martinezille ei ole liikaa peliminuutteja siunaantunut ja nyt mies on uransa ehdottomasti kovimmassa paikassa pelattuaan edellisen kerran Saksan Cupissa lokakuun lopussa ja sitä ennen ystävyysotteluissa kauden alla.

Gulacsi ei suinkaan ole ainoa, jonka poissaolo kirpaisee vieraita keskiviikkona. Sivussa ovat myös puolustajat Marcel Halstenberg sekä Marcelo Saracchi ja todennäköisesti myös Mohamed Simakan. Hyökkäyksestä puuttuvat pelikiellossa oleva Tyler Adams, maajoukkuetehtävissä loukkaantunut Yussuf Poulsen sekä Dani Olmo. Lisäksi Amadou Haidara, Kevin Laimer ja Dominik Szoboszlai kärsivät kolhuista, eivätkä välttämättä pelaa Bruggessa.

Lienee sanomattakin selvää, että vieraiden tilanne on tuskallinen, kun se on pakkovoiton edessä todella kapealla materiaalilla liikenteessä. Ukrainalaispuolustaja Eduard Sobol on isäntien puolelta sairastumisen vuoksi poissa ja Ruud Vormer saattaa niin ikään olla sivussa. Muilta osin joukkue päässee otteluun parhaalla kokoonpanollaan. Pelivalinnaksi nostetaan kotijoukkue Club Bruggen voitto tasapeli ei vetoa -mahdollisuudella.