CoD pe 05.03. klo 22:00

Atlanta FaZe - LA Guerrillas

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

FaZe on ollut voittamaton, mutta Guerrillas pystyy haastamaan sen hyvin ainakin yhdessä pelimuodossa!

CoDin vuoden ensimmäinen Major-turnaus jatkuu neljällä ottelulla. Illan ensimmäisessä ottelussa Atlanta FaZe saa vastaansa LA Guerrillasin. Joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemmin ja tuolloin FaZe vei voiton lukemin 3-0, mutta search and destroyssa Guerrillas haastoi hyvin ja kyseisessä pelimuodossa tulee olemaan sen paikka iskeä myös tänään.

FaZe on pelannut viisi ottelua ja toistaiseksi se on selviytynyt voittamattomana. Ajoittain se on näyttänyt myös haavoittuvaiselta, mutta sen kyky nousta vaikeistakin tilanteista on loistava. Joukkueen kaikki neljä pelaajaa ovat yksilötaidoltaan lajin eliittiä. Respawneissa SMG pelaajien nopeus ja kyky huikeisiin yksilösuorituksiin tekee siitä äärimmäisen vaarallisen. Search and destroyssa FaZe on tällä hetkellä luultavasti sarjan paras, mutta illalla se saa todellisen haasteen, kun vastaan asettuu taktisesti todella taitava joukkue. FaZe on hävinnyt ainoastaan yhden kartan search and destroyssa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Guerrillas selviytyi Majorin ensimmäisestä haasteesta, kun se onnistui altavastaajan asemasta murskaamaan LA Thievesin lukemin 3-0. Se näytti hyvältä respawneissa, mutta silti sen selkeä vahvuus on search and destroy. Guerrillas erottuu joukosta sillä, että se on tarvittaessa valmis antamaan vastustajalle tilaa, jos se sitä vaatii. Se ei hae turhia taistoja, vaan luottaa siihen, että pommin mennessä maahan se pystyy suorittamaan retaken.

Yksilötaidoltaan FaZe on selkeästi vahvempi joukkue ja lähtee ansaitusti suurena ennakkosuosikkina. Guerrillasilla on kuitenkin runsaasti kokemusta ja sillä on hyvät mahdollisuudet olla tämän turnauksen suuri yllättäjä. Vaikka FaZe on tällä hetkellä luultavasti paras search and destroy joukkue, ei Guerrillas tule kaukana perässä. Tarjolla olevilla kertoimilla Guerrillasin toisen kartan voitto kelpaa helposti peleille.