la 11.07. klo 00:30

Chicago Huntsmen - London Royal Ravens

Odotettavissa on tasainen vääntö

Illan toisessa kamppailussa vastakkain asettuu Chicago Huntsmen ja London Royal Ravens. Potentiaaliset mestariehdokkaat ovat kohdanneet jo useaan otteeseen ja viimeksi Chicago oli vahvempi lukemin 3-1, kun joukkueet kohtasivat Seattle Surgen isännöimän turnauksen finaalissa.

Chicago lähtee jälleen tavoittelemaan turnausvoittoa ja joukkueen voisi jopa asettaa mestarisuosikiksi. Joukkueen laatu on kiistaton ja yhteispeli toimii jälleen loistavasti, kun veljekset Arcitys ja Prestinni ovat jälleen samassa joukkueessa. Prestinnin tulo on parantanut joukkuetta etenkin hardpointissa. Parhaimmillaan Prestinni on äärimmäisen nopea, jonka avulla hän luo kaaosta ympäri karttaa ja samalla sekoittaa vastustajan peliä.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Londonilla puolestaan on ollut hyvin aikaa hioa yhteispeliä uusimman tulokkaan Zer0n kanssa. Londonin vaikeus on ollut löytää tasaisuutta. Aiemmin mainittu Seattlen turnaus oli ensimmäinen, jossa Dylan ja Zer0 pelasivat yhdessä ja tuolloin kaksikko näytti parhaimmillaan pysäyttämättömältä. Puolestaan seuraavassa turnauksessa kaikkea tehoa ei saatu irti koneistosta ja ainoaksi onnistumiseksi jäi Paris Legionin kaataminen lukemin 3-1. Londonilla on jälleen mahdollisuudet edetä turnauksessa pitkälle, mutta se vaatii koko joukkueen onnistumista. Loistavan search and destroy pelaajan Seanyn on parannettava otteita myös respawneissa.

Londonin menestyksestä on tarjolla pientä etua, mutta tällä kerralla pelivalinnaksi nostetaan yli 4,5 karttaa. Chicago on otteluun ennakkosuosikki, mutta ei ole karttaa tai pelimuotoa, jossa London ei pystyisi nousemaan voittoon.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>