pe 22.05. klo 23:00

Chicago Huntsmen - Paris Legion

Turnauksen avausottelussa Paris Legion laittaa Chicago Huntsmenin ahtaalle

Turnaus käynnistyy perjantaina Paris Legionin ja Chicago Huntsmenin välisellä kamppailulla. Suurin huomio kiinnittyy Huntsmenin uudistuneeseen rosteriin, mutta pelin jälkeen saatetaan puhua jopa Legionin yllätysvoitosta.

Legionin kausi on ollut varsin keskinkertainen. Neljän ottelun tappioputkessa oleva joukkue ei ole onnistunut vielä voittamaan sarjan kärkijoukkueita, mutta se on ajoittain pystynyt kiusaamaan suurempiaan yksittäisissä kartoissa. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti aiemmin, jolloin Huntsmen on vienyt voitot lukemin 3-1 ja 3-2. Kaikki kolme Legionin karttavoittoa on tullut hardpointissa, jossa sen voidaan olettaa olevan vahvoilla myös tänään. Kartasta riippuen myös search and destroyssa Legion voi laittaa Huntsmenin ahtaalle, mutta nähtäväksi jää riittääkö se voittoon saakka.

Chicagossa tulokset on olleet laskusuunnassa, joten uusia tuulia haetaan kokoonpanomuutoksilla, kun Florida Mutineersista hankittu Prestinni tulee korvaamaan Gunlessin. Aiemmin tällä kaudella penkitetty Prestinni tuo runsaasti nopeutta, mutta suurimmat vaikutukset lienee mentaalipuolella. Taitotasoltaan pelaajat eivät paljoa eroa toisistaan, mutta luultavasti Gunlessin ego ei mahtunut Scumpin ja FormaLin kanssa samaan huoneeseen, sillä pelillisesti hänen ei kuuluisi istua penkillä. Prestinnin viimeisimmistä tosipeleistä on kulunut jo tovi, mutta tilannetta varmasti helpottaa se, että hän pääsee jälleen pelaamaan yhdessä veljensä Arcitysin kanssa.

Kokoonpanomuutokset mahdollisesti sekoittaa peliä aluksi, mutta pidemmällä aikavälillä hankinta on varmasti hyvä. Huntsmenia ei voi kuitenkaan asettaa viimeaikaisten esitysten perusteella niin suureksi suosikiksi, mitä kertoimet antaa ymmärtää. Pelivalinnaksi nostetaan ensimmäiseen hardpointtiin Legionin menestystä +56,5 tasoituksella, mutta myös kartan ML kertoimissa on ilmaa. Toisena valintana otetaan Legionin +1,5 tasoitus.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>