CoD su 07.03. klo 22:00

Dallas Empire - Atlanta FaZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottelun marginaalit on todella pienet!

Vuoden ensimmäinen CoDin Major-turnaus saadaan tulevana yönä päätökseen, mutta vielä on finaalipaikat jakamatta. Viime vuoden finalistit Atlanta FaZe ja Dallas Empire kohtaavat illan ensimmäisessä ottelussa ja voitolla pääsee finaaliin. Hävinnyt joukkue saa vielä uuden mahdollisuuden, kun se kohtaa alkukauden yllättäjän New York Sublinersin ottelussa, jonka voittaja on toinen finalisti. On siis mahdollista, että kaksikko kohtaa kahdesti.

Molemmat joukkueet selvisi Majoria edeltävistä otteluista lohkonsa voittajana, joten kumpikin on pelannut Majorissa ainoastaan kerran. Dallas pelasi oman ottelunsa OpTic Chicagoa vastaan voittaen lukemin 3-2. OpTic on toistaiseksi ollut pelillisesti ehkä jopa paras respawn joukkue, mutta Dallas onnistui voittamaan sitä vastaan kaksi hardpointia ja controlissa se hävisi. Hardpointissa Garrisson on ollut sen selkeästi vahvin kartta, mutta FaZe tulee luultavasti poistamaan sen ensimmäisenä, sillä se on ollut sen huonoin. Search and destroyssa Dallas on ollut tulosten valossa jopa odotettua huonompi, mutta kaikki neljä pelaajaa ovat loistavia kyseisessä pelimuodossa, joten kauden edetessä siitä voi muodostua jopa Dallasin vahvuus. Yksittäisistä pelaajista Huke on ollut yksi kauden vakuuttavimmista ja hän on kuolemien ja tappojen suhteen jaetulla ykkössijalla yhdessä OpTicin Dashyn kanssa. FaZen Simp on toisella sijalla.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FaZe on ollut toistaiseksi voittamaton ja se voitti ensimmäisen Major-ottelun LA Guerrillasia vastaan lukemin 3-0. FaZen yksilötaitoa on sarjan selkeää eliittiä ja käytännössä keneltä tahansa voidaan odottaa huippuotteita. Ajoittain yksittäisille pelaajille on tullut ohipelejä, mutta silti se on pystynyt voittamaan. Search and destroy on ollut sen selkeästi vahvin pelimuoto ja se on hävinnyt siinä ainoastaan kerran Toronto Ultraa vastaan. aBeZy on tällä hetkellä koko sarjan paras löytämään ensimmäisiä tappoja ja 4vs4 pelatessa niiden merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa. Vaikka hän kuolisi heti tapon jälkeen, saa joukkue siitä runsaasti informaatiota. Joukkueena FaZe ei kuitenkaan ole ollut erityisen hyvä saamaan avaustappoja, mutta silti se on pystynyt kääntämään kierroksia voitoiksi. Dallas on tilastollisesti saanut avaustapon noin 60% kerroista, kun FaZen vastaava lukema on noin 50%. Hardpointissa se ei ole ollut niin dominoiva mitä siltä ehkä voisi olettaa, mutta siinä se on monesti pelastunut huikeiden yksilösuoritusten turvin. Tulivoimaa siltä löytyy todella paljon, mutta se ei välttämättä saa siitä aina kaikkea irti tuloksen muodossa. FaZella on ollut kyky voittaa otteluita, vaikka se ei olisikaan ollut parhaimmillaan.

Ottelun lähtökohdat on äärimmäisen tasaiset ja pelkästään päivän vire tulee ratkaisemaan paljon. Dallas on yksi harvoista joukkueista, joka pystyy vastaamaan FaZen nopeuteen. Karttavalinnat tulee olemaan isossa roolissa, sillä tasaisessa ottelussa sen avulla pystyy saamaan pientä etua itselleen. Pelivalinnaksi nostetaan yli 4,5 karttaa ja toivotaan, että ottelusta päästään nauttimaan koko rahan edestä.