la 11.07. klo 02:00

LA Guerrillas - Atlanta FaZe

FaZelle tiedossa vaikeuksia?

Illan kenties mielenkiintoisin kamppailu käydään hieman yllättäen LA Guerrillasin ja Atlanta FaZen välillä. Moni varmasti olettaa, että edessä on helppo voitto FaZelle, mutta Guerrillasia ei missään nimessä kannata jättää pois laskuista niin tässä ottelusta, kuin myöskään koko turnauksesta. Kyseessä on yllätyksellinen joukkue.

Guerrillas on tehnyt kovan nousun sarjan huonoimman joukkueen roolista kohti ylempää keskikastia. Matkaa vielä on, mutta tällä hetkellä joukkueen pelaamista on ilo katsoa. Joukkueen selkeä vahvuus on search and destroyssa. Niin joukkueen taktiikat, kuin myös yksilöiden peliäly on nostanut joukkueen asemaan, jossa sitä voidaan pitää vähintään top3 joukkueena kyseisessä pelimuodossa. Samalla myös respawn pelaaminen on parantunut. Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa Guerrillas voitti ensimmäisen hardpointin ja dominationin, mutta puolestaan hävisi molemmat search and destroyt niukasti.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

FaZen ympärillä kuohuu. Pelin sisällä tapahtuneet muutokset aseiden tehokkuudessa on saanut etenkin smg pelaajat varpailleen, sillä ennen tuttu ja turvallinen mp5 ei enää ole yhtä ylivoimainen. Uusi vahva tulokas on AUG, mutta joukkueet ovat yrittäneet kieltää kyseisen aseen ¨herrasmiessopimuksen¨ avulla, mutta kaksi joukkuetta ei ollut mielissään. Toinen on FaZe. Monet pelaajat ovat olleet suutuksissaan, sillä FaZe on ainakin uhkaillut sosiaalisessa mediassa käyttävänsä AUGia, sillä ehdotus aseen poisjättämisestä tuli vain pari päivää ennen turnausta. Vastapainoksi osa joukkueista ei ole suostunut harjoittelemaan FaZea vastaan ja jopa uhannut olla välittämättä mistään aiemmin asetetuista herrasmiessäännöistä. Vasta ottelu näyttää mitä tapahtuu, mutta ilmassa on todella paljon kysymysmerkkejä herättäviä tekijöitä.

Viimeaikaiset tapahtumat on vaikuttaneet paljon joukkueiden harjoitteluun ja pelaajien kommenttien perusteella FaZe on kenties pahiten kärsinyt joukkue. Jo ilman minkäänlaisia sekoiluja Guerrillas pystyy haastamaan viimeaikoina odotettua heikommassa vireessä olleen FaZen, mutta tämä tuo hieman lisäetua. Pelivalinnaksi nostetaan Guerrillasin tasoitusta ja lopullista voittoa.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>